Συνάντηση Στ. Πέτσα με τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ Δ. Παπαστεργίου
8 January 2021
Δήμος Αθηναίων: Έτοιμα να υποδεχθούν με υγειονομική ασφάλεια μαθητές και εκπαιδευτικούς τα σχολεία
8 January 2021

Ξεκίνησε ο εμβολιασμός κατά του κορωνοϊού στον Βόλο

Η νοσηλεύτρια των κλινικών Covid -ΜΕΘ και θαλάμους αρνητικής πίεσης- κ. Ευαγγελία Ζυγούλη είναι η πρώτη που εμβολιάστηκε κατά του κορωνοϊού σήμερα στις 8.30 το πρωί στο Νοσοκομείο Βόλου. Μάλιστα η ίδια με μια φωτογραφία σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης μοιράστηκε τη συγκεκριμένη στιγμή γράφοντας στη λεζάντα «Χαρούμενη !!! Επιτέλους ήρθε!!»Το σχέδιο «Ελευθερία» ξεκίνησε και στο Αχιλλοπούλειο και σήμερα θα εμβολιαστούν σύμφωνα με το πρόγραμμα 95 υγειονομικοί. Τα εμβόλια που έχουν σταλεί, σύμφωνα με πληροφορίες του magnesianews.gr, επαρκούν για τέσσερις ημέρες, καθώς είναι ειδικές οι συνθήκες φύλαξής τους, ενώ όπως έγινε γνωστό εμβόλια θα έρχονται συνεχώς προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες του Νοσοκομείου και όλοι όσοι έχουν δηλώσει συμμετοχή, θα εμβολιαστούν.
Σήμερα, μεταξύ των πρώτων που θα εμβολιαστούν είναι η κ. Αντιγόνη Καραθάνου, πρόεδρος του επιστημονικού συμβουλίου και Διευθύντρια της ΜΕΘ, οι επικεφαλής Διευθυντές των Παθολογικών Κλινικών κ.κ. Καψαλάς και Μεϊκόπουλος αλλά και ο πρόεδρος της επιτροπής λοιμώξεων του Νοσοκομείου Βόλου, εντατικολόγος κ. Γιάννης Κοκκορης.
Νωρίς το πρωί ο Διοικητής του Νοσοκομείου κ. Γιάννης Ντόκος βρέθηκε στο εμβολιαστικό Κέντρο και συνομίλησε με τις νοσηλεύτριες και τις επισκέπτριες υγείας, που θα είναι υπεύθυνες για τον εμβολιασμό.
Στις 11 το πρωί θα γίνουν σχετικές δηλώσεις για την έναρξη και την πορεία των εμβολιασμών.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: