Σέρρες: 8 σκυλιά αργοπέθαιναν δεμένα χωρίς νερό και τροφή
24 November 2021
Αποσπούσαν χρήματα με πρόσχημα το άρρωστο παιδί τους – Έτσι αποκαλύφθηκε η απάτη
24 November 2021

Ξεκληρίζονται οικογένειες από τον κορωνοϊό στη Λάρισα – Συγκλονίζουν οι συγγενείς τους που δεν το πιστεύουν…

Ολόκληρες οικογένειες ξεκληρίζει ο κορωνοϊός στη Λάρισα, με τους συγγενείς τους να «ραγίζουν» καρδιές με τα λόγια τους.

Αδερφή θύματος του κορωνοϊού , μιλώντας στο STAR, είπε: «Ήταν πολύ ευαίσθητος, εγώ ήμουν πιο σκληρή. Να πεθάνω εγώ πρώτα αδερφή και μετά εσύ, μου έλεγε, γιατί δεν θα το αντέξω. Ο αδερφός μου είχε μπαλονάκι στην καρδιά του, αλλά δεν ήθελε η γυναίκα του να κάνει το εμβόλιο».

Η κα Φρειδερίκη μέσα σε μια στιγμήν έχασε τον αδερφό της, συνταξιούχο θεολόγο, τη νύφη της και τον ανιψιό της καθηγητή του πανεπιστημίου. Ήταν ανεμβολίαστοι και είχαν νοσήσει όλοι από κορωνοϊό.

Το ζευγάρι νοσηλεύτηκε στην ΜΕΘ και χάθηκαν με διαφορά λίγων ωρών, από επιπλοκές του κορωνοϊού, ενώ την ώρα της κηδείας τους «έφυγε» από τη ζωή και ο γιος τους.

Λαρισαία επίσης ανεμβολίαστη, «έφυγε» από κορωνοϊό στη Λάρισα, ύστερα από «μάχη» δύο μηνών. Ο σύζυγός της κλαίγοντας τόνισε στο STAR: «Ας είναι καλά εκεί που είναι η Ζωίτσα μου, η γυναίκα και να τη συγχωρέσει ο Θεός, ο Θεός, ο Θεός…. Και για τον Θεό τον παρακαλάω, δεν τον κατηγορώ γιατί την πήρε, την αγάπησε και την πήρε».

Ο σύζυγός της ανέφερε, πως είχαν προγραμματίσει με την σύζυγό του να κάνουν το εμβόλιο, αλλά το ακύρωσε γιατί είδε όνειρο.

Στο ίδιο νοσοκομείο νοσηλεύεται και η κόρη του η οποία δεν γνωρίζει ότι έχασε την «μάχη»  η μητέρα της.

onlarissa.gr

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: