UEFA: Πρόστιμα στο big4, το μεγαλύτερο στον Παναθηναϊκό
13 October 2023
Σερέτης: 19 κρούσματα λεπτοσπείρωσης καταγράφηκαν την τελευταία εβδομάδα – Τα 9 το τελευταίο 24ωρο
13 October 2023

Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών: Παγκόσμια αναγνώριση για 12 επιστήμονες

Η λίστα με τους κορυφαίους (top 2%) επιστήμονες του κόσμου στα γνωστικά τους αντικείμενα για το 2023 δημοσιοποιήθηκε από το Πανεπιστήμιο Stanford στις 4 Οκτωβρίου.

Διαμορφώνεται με βάση τις δημοσιεύσεις των συγκεκριμένων επιστημόνων, οι οποίες αναφέρονται συχνότερα από άλλους συγγραφείς παγκοσμίως με βάση τυποποιημένους δείκτες ετεροαναφορών.

Στην εν λόγω λίστα συμπεριλαμβάνονται και 12 μέλη ΔΕΠ του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, ενδεικτικό της σταθερής προσήλωσής του στην αναζήτηση της ερευνητικής αριστείας. Πρόκειται για τους καθηγητές: Σπινέλλης Διομήδης, Καρλής Δημήτρης, Ξεπαπαδέας Αναστάσιος, Ταραντίλης Χρήστος, Κουτσόπουλος Ιορδάνης, Καβουσανός Εμμανουήλ, Γκρίτζαλης Δημήτριος, Σύρης Βασίλειος, Τουμπής Σταύρος, Πολύζος Γεώργιος, Λάππας Θεόδωρος και Καλογεράκη Βάνα.

Οι πρυτανικές Αρχές συγχαίρουν θερμά τα μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας του Πανεπιστημίου και τους εύχονται να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο το επιστημονικό έργο τους. Όπως τονίζουν, η διεθνής αυτή αναγνώριση πιστοποιεί το υψηλό επίπεδο έρευνας και διδασκαλίας που χαρακτηρίζει το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: