Mε αντεπίθεση στο δεύτερο ημίχρονο, ο Παναθηναϊκός νίκησε τον Ερυθρό Αστέρα
11 March 2023
Στο 70-75% η πρόοδος του έργου του ποδηλατοδρόμου στην οδό Ηρ. Πολυτεχνείου (+Φωτο +Βίντεο)
11 March 2023

Ομόθυμη καταδίκη από τον πολιτικό κόσμο της επίθεσης κατά του Γιάνη Βαρουφάκη

Την επίθεση που δέχτηκε ο Γιάνης Βαρουφάκης, καταδίκασε ο πολιτικός κόσμος.

Απολύτως καταδικαστέα η επίθεση στον Γ. Βαρουφάκη και δεν μπορεί να γίνει ανεκτή από τη Δημοκρατία μας, αναφέρει με ανάρτησή του στο twitter ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Η επίθεση στον κ. Βαρουφάκη είναι απολύτως καταδικαστέα και δεν μπορεί να γίνει ανεκτή από τη Δημοκρατία μας. Του εύχομαι ταχεία ανάρρωση και είμαι βέβαιος ότι η Ελληνική Αστυνομία θα καταβάλει κάθε προσπάθεια, ώστε οι δράστες να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη» αναφέρει ο πρωθυπουργός στην ανάρτησή του.

ΣΥΡΙΖΑ: Αυτές οι πρακτικές στρέφονται κατά κάθε είδους Δημοκρατίας

Αντίστοιχα και ο ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με τον ξυλοδαρμό του Γ. Βαρουφάκη, επισημαίνοντας: «Καταδικάζουμε απερίφραστα την τραμπούκικη επίθεση που δέχτηκε απόψε ο γραμματέας του ΜέΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης. Αυτού του είδους οι πρακτικές στρέφονται κατά κάθε είδους Δημοκρατίας.

Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να ορίζει με τον νόμο της βίας πού θα κυκλοφορεί οποιοσδήποτε πολίτης.

Θεωρούμε αυτονόητο ότι οι αρχές θα ερευνήσουν και θα εξιχνιάσουν άμεσα αυτή την άθλια ενέργεια.

Ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στον Γιάνη Βαρουφάκη».

Κ. Τασούλας: Άνανδρη επίθεση εγκληματικών στοιχείων

«Μόνο την απερίφραστη και απόλυτη καταδίκη και αποδοκιμασία μας μπορεί να προκαλέσει η άνανδρη επίθεση εγκληματικών στοιχείων εναντίον του κυρίου Βαρουφάκη», δήλωσε ο πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, Κωνσταντίνος Τασούλας, πληροφορούμενος την εγκληματική βιαιοπραγία κατά του Γραμματέα του ΜέΡΑ25. Η Ελληνική Αστυνομία, πρόσθεσε, «έχει τώρα το λόγο, για να οδηγήσει αυτούς τους εγκληματίες ενώπιον της Δικαιοσύνης».

Ο κ. Τασούλας επικοινώνησε μόλις πληροφορήθηκε το συμβάν με τον κ. Βαρουφάκη, στον οποίο εξέφρασε τις ευχές του για ταχεία ανάρρωση.

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Η βία προσβάλλει τον πυρήνα της δημοκρατίας μας

Με ανάρτησή του στο twitter ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Δημήτρης Μάντζος, τόνισε: «Καταδικάζουμε απερίφραστα και κατηγορηματικά την επίθεση εναντίον του Γιάνη Βαρουφάκη.  Η βία – ιδίως εκείνη που υποκρίνεται ότι έχει «πολιτικό» περιεχόμενο – προσβάλλει τον πυρήνα της δημοκρατίας μας. Ο εκφασισμός της δημόσιας ζωής -από όπου κι αν προέρχεται- δεν θα περάσει».

ΚΚΕ: Προβοκατόρικη ενέργεια

Σχετικό σχόλιο για την καταδίκη της επίθεσης έκανε και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ, Νίκος Καραθανασόπουλος, κάνοντας λόγο για προβοκατόρικη ενέργεια.

Ελληνική Λύση: Κουκούλες που κουκουλώνουν τη δημοκρατία

Παράλληλα, και η Ελληνική Λύση εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία καταδικάζει την επίθεση που δέχτηκε ο γγ του ΜέΡΑ25. «Η απόλυτα καταδικαστέα, παρακρατική επίθεση στον Γιάνη Βαρουφάκη επιβεβαιώνει δυστυχώς τις πρόσφατες καταγγελίες του προέδρου της Ελληνικής Λύσης Κυριάκου Βελόπουλου για τις «κουκούλες που κουκουλώνουν τη δημοκρατία»», αναφέρει. Και προσθέτει: «Η ΝΔ υποσχέθηκε νόμο και τάξη αλλά έφερε ανασφάλεια και ασυδοσία, για να συνεχίσει την «άνομη» διακυβέρνηση της».

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: