Δημοτική Αστυνομία: Προσλήψεις και επανασύσταση στους δήμους που σήμερα δεν διαθέτουν
6 October 2021
Δήμος Μετεώρων: Ξεκινάει η υπογειοποίηση των κάδων απορριμμάτων
6 October 2021

Ορίζεται νέος Διοικητής στο Νοσοκομείο Καρδίτσας

Εννέα ολόκληροι μήνες πέρασαν από την παραίτηση του τελευταίου Διοικητή του Νοσοκομείου Καρδίτσας κ. Δ. Κεχαγιά, στις 5 Ιανουαρίου 2021 με αφορμή τη γνωστή υπόθεση έγγραφου που διακινήθηκε στο Νοσηλευτικό Ίδρυμα όπου ζητούνταν η συναίνεση των υγειονομικών στον εμβολιασμό τους κατά της COVID-19.

Έκτοτε δεν υπήρξε καμία εξέλιξη σε ότι αφορά στην αναπλήρωσή του με άλλο πρόσωπο, εκτός βέβαια από την προσωρινή κάλυψη του διοικητικού κενού που υπήρξε τότε, με την ανάθεση των σχετικών καθηκόντων στο Διοικητή του γειτονικού Νοσοκομείου Τρικάλων κ. Κ. Γρηγορίου ο οποίος τα ασκεί μέχρι σήμερα.

Σύμφωνα όμως με πληροφορίες του KarditsaLive.Net, o νέος Υπουργός Υγείας κ. Θ. Πλεύρης, ένα μήνα μετά την τοποθέτησή του, αποφάσισε να προχωρήσει στο διορισμό νέου Διοικητή στο Νοσοκομείο Καρδίτσας.

Εξάλλου, προς αυτή την κατεύθυνση ασκούνταν εξ΄αρχής αφόρητες πιέσεις από τους τοπικούς βουλευτές και φορείς, καθώς είναι εξόφθαλμη η υποβάθμιση του Νοσοκομείου έναντι των άλλων δημόσιων Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων της Θεσσαλίας αφού είναι το μοναδικό που διευθύνεται από Διοικητή άλλου Νοσοκομείου.

Την προηγούμενη εβδομάδα έγινε σχετική σύσκεψη στο Υπουργείο Υγείας και αναμένεται το πρόσωπο του νέου Διοικητή στο Νοσοκομείο Καρδίτσας να ανακοινωθεί μέσα στις επόμενες ημέρες.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου δεν θα είναι Καρδιτσιώτης, αν και έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την ανάληψη της διοίκησής του πάνω από 15 πρόσωπα, πολιτικά και μη, που διαμένουν μόνιμα στο Νομό μας, πέραν βέβαια άλλων υποψηφίων από διάφορες περιοχές της χώρας.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: