Λευκός Οίκος: Ενδεχόμενη ένταξη της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ «στο εγγύς μέλλον»
8 July 2023
ΗΠΑ: Θα προμηθεύσουν πυρομαχικά διασποράς στην Ουκρανία
8 July 2023

Οριστικό «λουκέτο» στο ταχυδρομικό κατάστημα Λεονταρίου από 17 Ιουλίου

Τίτλοι τέλους μπαίνουν στην λειτουργία του ταχυδρομικού καταστήματος Λεονταρίου, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες του KarditsaLive.Net, έχει παρθεί οριστική απόφαση για αναστολή κάθε συναλλακτικής δραστηριότητας από τις 17 Ιουλίου και μετά.

Το εν λόγω κατάστημα άρχισε να υπολειτουργεί από το 2021 και τότε υπήρξε έντονος προβληματισμός και αντιδράσεις από την τοπική κοινωνία, οι οποίες είχαν καταγραφεί σε ρεπορτάζ της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας.

Σήμερα, όπως μας είπε ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας κ. Αντώνης Σαλαγιάννης, το κατάστημα λειτουργεί συνολικά 6 ώρες την εβδομάδα. Συγκεκριμένα Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή από τις 8:30 έως τις 10:30.

Ακόμα και έτσι όμως εξυπηρετεί ανάγκες κατοίκων τουλάχιστον 10 τοπικών κοινοτήτων. Οι προσπάθειές μας, τονίζει ο κ. Σαλαγιάννης επικεντρώθηκαν όλο αυτό το διάστημα στο να αυξηθούν οι ώρες λειτουργίες και εί δυνατόν να υπάρξει κανονική επαναλειτουργία, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Αποστείλαμε σειρά υπομνημάτων και στο δήμο και σε άλλους φορείς, όμως απ’ ότι φαίνεται το ταχυδρομείο θα κλείσει. Κι αυτό, κατέληξε, είναι μία πολλή δυσάρεστη εξέλιξη που πρέπει να μας προβληματίσει όλους και ειδικά την πολιτική ηγεσία σε τοπικό και όχι μόνο επίπεδο.

Η γνωστοποίηση αυτής της εξέλιξης αναμένεται να προκαλέσει εκ νέου αντιδράσεις από τους κατοίκους και μένει να διαπιστώσουμε αν υπάρχουν περιθώρια να αλλάξει η απόφαση. Όπως  και αν θα έχουμε παρεμβάσεις τόσο από τον δήμο Σοφάδων, όσο και από τους εκπροσώπους μας στη Βουλή για ένα θέμα που η τοπική κοινωνία έχει χαρακτηρίσει μείζον.

Π.Κ.

Πηγή: https://www.karditsalive.net/karditsa/topiki-epikerotita/%CE%BF%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%C2%AB%CE%BB%CE%BF%CF%85%CE%BA%CE%AD%CF%84%CE%BF%C2%BB-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CF%84%CE%B1%CF%87%CF%85%CE%B4%CF%81%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%BB%CE%B5%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B1%CF%81%CE%AF%CE%BF%CF%85-%CE%B1%CF%80%CF%8C-17-%CE%B9%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%AF%CE%BF%CF%85

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: