Πέθανε η επίτιμη Έφορος Αρχαιοτήτων, Φωτεινή Ζαφειροπούλου
7 April 2024
Παλαμάς: Κραυγή αγωνίας για τα άλυτα προβλήματα του Daniel (+Φωτο +Βίντεο)
7 April 2024

Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν στο συνέδριο Ν.Δ.: Ισχυρός πυλώνας της Ε.Ε. η Ελλάδα – Εντυπωσιακή η ανάκαμψη της χώρας

Τα εύσημα στον Κυριάκο Μητσοτάκη και στην παράταξη της Ν.Δ. για την «εντυπωσιακή ανάκαμψη» που καταγράφει η Ελλάδα τα τελευταία χρόνια απέδωσε η πρόεδρος της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, κατά την ομιλία της στο συνέδριο της Ν.Δ. στο Ζάππειο Μέγαρο.

«Χαίρομαι που βρίσκομαι σήμερα μαζί σας, μαζί με τόσους πολλούς φίλους. Είναι ο πρώτος σταθμός της προεκλογικής μου εκστρατείας και δεν μπορώ να φανταστώ και δεν μπορώ να φανταστώ ωραιότερο μέρος για να ξεκινήσω την εκστρατεία από την Αθήνα» ανέφερε η πρόεδρος της Κομισιόν και εκ νέου υποοψήφια για το αξίωμα, ανοίγοντας την ομιλία της.

Η κ. Φον ντερ Λάιεν σημείωσε ότι πριν από 50 χρόνια υπογράφηκε στο Ζάππειο η ένταξη της Ελλάδας στην ΕΟΚ δηλώνοντας «εντυπωσιασμένη» από το έργο που έχει πετύχει έκτοτε η χώρα. «Πρέπει να είστε πολύ περήφανοι για αυτά που πετύχατε. Εξακολουθώ να εντυπωσιάζομαι από την ομορφιά της χώρας και του λαού της» σημείωσε.

Υπογραμμίζοντας τον ρόλο που διαδραματίζει η Ελλάδα, η πρόεδρος της Κομισιόν τόνισε: «Σήμερα η Ελλάδα αποτελεί πυλώνα της διεθνούς δημοκρατίας, του ΝΑΤΟ, της συλλογικής ασφάλειας, της στήριξης στην Ουκρανία. Είναι ισχυρός πυλώνας της Ε.Ε. και αυτά χάρη στον λαό της Ελλάδας, χάρη στη Ν.Δ., στον Κυριάκο. Η Ελλάδα τα τελευταία χρόνια έχει εντυπωσιακή ανάκαμψη».

«Η Ελλάδα κοίταζε το χάος αλλά υπό την ηγεσία σας έχει γίνει πρωτοπόρος στην οικονομία, η οικονομία της Ελλάδας έχει ξεπεράσει την ευρωπαϊκό μέσο όρο, καθοδηγεί την ευημερία και την καινοτομία, είναι παράδειγμα στον κόσμο και φιλοξενεί τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες νεοφυείς επιχειρήσεις στην Ευρώπη» συνέχισε για να προσθέσει:

«Ο κόσμος βλέπει να αυξάνεται ο μισθός και η σύνταξή του. Δεν υπάρχει αμφιβολία, δώσατε περηφάνεια στην Ελλάδα, κάνατε περήφανη και την Ευρώπη».

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: