Θέμα ημερών ο καθαρισμός της κεντρικής πλατείας από τα συνθήματα των κινητοποιήσεων για τα Τέμπη
25 April 2023
Ασπρόπυργος: Σορός εντοπίστηκε κατά την κατάσβεση φωτιάς σε παράπηγμα
25 April 2023

Ο Γκάβι έδωσε τον λόγο του στον Τσάβι

Πολλά έχουν ειπωθεί τις τελευταίες εβδομάδες για το μέλλον του Γκάβι. Κάποιες πληροφορίες ήθελαν μάλιστα προσέγγιση από την πλευρά της Τσέλσι, καθώς η συμβατική κατάσταση του νεαρού μέσου, που αν δεν εγγραφεί τον Ιούνιο μένει ελεύθερος, έχει κάνει αρκετούς συλλόγους να στρέψουν την προσοχή τους σε αυτή την κατεύθυνση.

Ο Τσάβι, πάντως, δεν ανησυχεί για το μέλλον του ποδοσφαιριστή. Και δεν είναι ανήσυχος γιατί μίλησε κατ΄ ιδίαν μαζί του για να μάθει από πρώτο χέρι τις προθέσεις του.

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα ήθελε να καθησυχάσει τον ποδοσφαιριστή του και να μάθει πώς βιώνει την αβεβαιότητα λόγω αυτής της κατάστασης.

Όπως προέκυψε, πρόθεση τού Γκάβι είναι να μείνει στην «Μπάρτσα» για πολλά χρόνια. Ο ποδοσφαιριστής εξήγησε ότι είναι πολύ ικανοποιημένος από τον ρόλο του στην ομάδα και το μόνο που του ενδιαφέρει είναι να επιλυθεί το θέμα του και να διορθωθεί η κατάστασή του.

Ο Τσάβι, από την πλευρά του, επέμεινε ότι τον θεωρεί βασικό κομμάτι του παρόντος και του μέλλοντος της ομάδας, εκφραζόμενος με θερμά λόγια.

Επίσης, ανέφερε ότι δεν θα είναι πουθενά καλύτερα από την Μπαρτσελόνα και ότι δεν μπορεί να φανταστεί μια μεσαία γραμμή χωρίς αυτόν.

Να σημειωθεί ότι ήταν ακριβώς ο Τσάβι που του έδωσε την ιδιότητα του βασικού αυτή τη σεζόν.

Η επιλογή στο σχήμα των τεσσάρων χαφ σε πολλά παιχνίδια έχει διευκολύνει τον Γκάβι να ξεκινήσει ως βασικός σε πολλά παιχνίδια, ενώ οι τραυματισμοί των Πέδρι και Ντε Γιόνγκ ανάγκασαν τον τεχνικό των Καταλανών να μην μπορεί να τον ξεκουράσει.

Ο Γκάβι ήταν γι΄ άλλη μια φορά στην ενδεκάδα, στο ντέρμπι με την Ατλέτικο Μαδρίτης και βρέθηκε πολύ κοντά στο γκολ με δύο καθαρές ευκαιρίες, τις οποίες δεν κατόρθωσε να μετουσιώσει σε κάποιο τέρμα.

Άλλωστε, αυτό είναι ένα από τα πράγματα που του ζητά ο προπονητής: να βελτιώσει το σκοράρισμά του και να είναι πιο αποφασιστικός στην τελική πάσα.

Από εκεί περνά εξάλλου και το περιθώριο βελτίωσης του διεθνή μέσου, ο οποίος καλείται να σημαδέψει μια εποχή στα χαφ της «Μπάρτσα».

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: