Στον… βυθό της θάλασσας 5.000 φιάλες κρασιού της Ένωσης Ηρακλείου!
14 February 2022
Φτιάξτε κρεμοζελέ κατά της κυτταρίτιδας με φυσικό πηκτικό λαδιών ❤
14 February 2022

Ο Δήμος Μουζακίου καθαρίζει από σκουπίδια και απόβλητα το δημοτικό δάσος

Μεγάλη προσπάθεια καταβάλει η Δημοτική αρχή με την Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Μουζακίου, για να καθαριστεί το δημοτικό δάσος.

Συγκεκριμένα, από τις θέσεις Αγία Σωτήρα  έως  Διασέλα, τις προηγούμενες ημέρες απομακρύνθηκαν  μεγάλες ποσότητες από πλαστικά, μπάζα, ογκώδη απόβλητα, λάστιχα αυτοκινήτων κ.α. που είχαν πεταχτεί εκεί από αγνώστους.

Ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας του Πολίτη & Ποιότητας Ζωής, κ. Γιώργος Φούντας που συντονίζει τις σχετικές παρεμβάσεις δήλωσε: «Κάθε πράξη εναπόθεσης σκουπιδιών και παντός είδους αποβλήτων σε θαμνώδεις η δενδρώδεις εκτάσεις του, είναι όχι μόνο απαράδεκτη, αλλά και ιδιαίτερα κατακριτέα από τη Δημοτική αρχή και φυσικά από όλους τους υγιώς σκεπτόμενους συντοπίτες μας. Είμαστε πραγματικά πολύ τυχεροί στον Δήμο Μουζακίου που έχουμε αυτό το πανέμορφο δάσος και θα πρέπει να το σεβόμαστε πάντα, ειδικά όταν προβαίνουμε σε οποιαδήποτε ψυχαγωγική η επαγγελματική δραστηριότητα».   

Από την πλευρά του και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Μουζακίου κ. Αχιλλέας Καταραχιάς, απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους πολίτες να μεριμνούν για την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος και για την καθαριότητα ενός ξεχωριστού πνεύμονα πρασίνου που διαθέτει η περιοχή μας, του δημοτικού δάσους.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: