Με τους νεολαίους της Καρδίτσας ο Κώστας Τσιάρας- «Το μέλλον ανήκει στους νέους που δικαιούνται μια πιο ισχυρή και παραγωγική Ελλάδα»
18 May 2023
Δ Βερβεσός για δήλωση Κατρούγκαλου: Μείζον ζήτημα, το οποίο δεν μπορούμε να παραβλέψουμε
18 May 2023

Ο Κώστας Τσιάρας από τους Σοφάδες: Σταθερά μαζί, και την επόμενη μέρα των εκλογών, θα εργαστούμε ακόμα πιο σκληρά για τον τόπο μας και τους συμπολίτες μας

«Πρόοδος είναι η στήριξη των εισοδημάτων, η ανάπτυξη και ο εκσυγχρονισμός των θεσμών. Πρόοδος είναι η στήριξη της υγείας, η μεταρρύθμιση της παιδείας, τα μεγάλα έργα υποδομών που υλοποιούνται σε όλη τη χώρα». 

Αυτό υποστήριξε ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Υποψήφιος Βουλευτής Καρδίτσας της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Τσιάρας, στη μεγάλη ανοιχτή συγκέντρωση στους Σοφάδες, μπροστά σε ένα πολυπληθές ακροατήριο.

«Η δήθεν προοδευτική κυβέρνηση των ηττημένων, η δήθεν προοδευτική κυβέρνηση ανοχής και ειδικού σκοπού που οραματίζεται ο κ. Τσίπρας για να γαντζωθεί ξανά στην εξουσία υποτιμά το δημοκρατικό δικαίωμα των πολιτών να επιλέξουν τον τρόπο με τον οποίο θα κυβερνηθεί η χώρα και από ποιον. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν προτείνει μια προοδευτική κυβέρνηση, αλλά μια καθαρή οπισθοδρόμηση σε όσα οι πολίτες θέλουν να αφήσουν οριστικά στο χθες» είπε ο Κώστας Τσιάρας και ζήτησε από τους συγκεντρωμένους πολίτες να κρίνουν, να συγκρίνουν και να επιλέξουν ποιος μπορεί να κρατήσει με σταθερότητα το τιμόνι της χώρας τα επόμενα χρόνια.

«Τα τελευταία χρόνια αποδείξαμε ότι, παρά τις αντιξοότητες μπορούμε να αλλάξουμε τη μοίρα της χώρας και του νομού μας και να κάνουμε τα επόμενα βήματα για τον τόπο μας. Η κρίσιμη επιλογή ανήκει στους πολίτες, οι οποίοι θα επιλέξουν ποιος μπορεί να τους εκπροσωπήσει καλύτερα» ανέφερε ο Κώστας Τσιάρας, χειροκροτούμενος από τους εκατοντάδες πολίτες που συγκεντρώθηκαν στην Κεντρική Πλατεία των Σοφάδων.

Νωρίτερα, ο Κώστας Τσιάρας επισκέφτηκε τους Γοργοβίτες, το Μάρκο και τα Καλυβάκια. «Ενωμένοι, κλείσαμε τις πληγές που άνοιξε ο Ιανός. Ενωμένοι, αποτρέψαμε όσα μπορούσαν να υποβαθμίσουν τον τόπο μας. Ενωμένοι χαράξαμε  και υλοποιούμε τα μεγάλα έργα που δημιουργούν νέες ευκαιρίες για την επιχειρηματικότητα και την αγροτική παραγωγή της περιοχής. Σταθερά μαζί, και την επόμενη μέρα των εκλογών, θα εργαστούμε ακόμα πιο σκληρά για τον τόπο μας και τους συμπολίτες μας» είπε κλείνοντας την ομιλία του ο Κώστας Τσιάρας.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: