Τ. Θεοδωρικάκος: Στολίδι για την Καστορία το νέο αστυνομικό μέγαρο
7 May 2023
Κώστας Τσιάρας:  Ο τόπος έχει ανάγκη καθαρό ορίζοντα με σταθερή κυβέρνηση της ΝΔ
7 May 2023

Ο Κώστας Τσιάρας στους Καρδιτσιώτες του Βόλου και της Λάρισας:   «Με τολμηρά και σταθερά βήματα, πάμε την Ελλάδα μπροστά»

«Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη απέδειξε ότι μπορούμε να πάμε τη χώρα μπροστά». Αυτό υποστήριξε ο Υπουργός Δικαιοσύνης και υποψήφιος Βουλευτής Καρδίτσας της Νέας Δημοκρατίας κ. Κώστας Τσιάρας, ο οποίος απεύθυνε χθες την κεντρική του προεκλογική ομιλία στους Καρδιτσιώτες του Νομού Μαγνησίας.

Στην κατάμεστη αίθουσα του Domotel Xenia, ο Υπουργός Δικαιοσύνης αναφέρθηκε στις μεγάλες μεταρρυθμίσεις που υλοποίησε η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας τα 4 χρόνια της θητείας της και έκανε ειδική μνεία στο έργο του Υπουργείου Δικαιοσύνης για το Νομό Μαγνησίας. 

«Σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς, επιλύσαμε ένα μεγάλο ζήτημα σχετικά με το Δικαστικό Μέγαρο Βόλου. Σύντομα οι δικαστικές υπηρεσίες του Νομού Μαγνησίας θα στεγάζονται σε ένα νεόδμητο, σύγχρονο κτήριο, αντάξιο της ιστορίας του τόπου και των απαιτήσεων των πολιτών» είπε ο Κώστας Τσιάρας. 

Στην εκδήλωση απηύθυνε χαιρετισμό η Υφυπουργός Παιδείας κ. Ζέτα Μακρή και ο Βουλευτής Μαγνησίας κ. Κων/νος Μαραβέγιας, ενώ παρών ήταν και ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Μαγνησίας κ. Αποστόλης Κουταρέλος.

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης μίλησε, επίσης, σε εκατοντάδες Καρδιτσιώτες του Νομού Λάρισας που κατέκλεισαν την αίθουσα του Grecotel Imperial. 

Στην ομιλία του ο κ. Τσιάρας αναφέρθηκε στο Αναπτυξιακό Πρόγραμμα της Θεσσαλίας που εξήγγειλε ο ίδιος ο Πρωθυπουργός και υποστήριξε πως με το κυβερνητικό της έργο, η Νέα Δημοκρατία έχει αποδείξει την αξιοπιστία της, ώστε να διεκδικεί την ανανέωση της εμπιστοσύνης των πολιτών. 

«Σταθερά μαζί, πήγαμε την Ελλάδα και την περιφέρεια μας μπροστά. Με πιο τολμηρά και σταθερά βήματα, θα κάνουμε ακόμα περισσότερα για τη χώρα και τη Θεσσαλία» είπε ο Υπουργός Δικαιοσύνης, καλώντας τους πολίτες να διασφαλίσουν με την ψήφο τους την πολιτική σταθερότητα που έχει ανάγκη ο τόπος.

Τέλος, στην κατάμεστη από Καρδιτσιώτες αίθουσα του Imperial, ο Κώστας Τσιάρας παρουσίασε το έργο του στο ευαίσθητο πεδίο της Δικαιοσύνης, ενώ έκανε ειδική αναφορά στα Δικαστικά Μέγαρα της Λάρισας και της Καρδίτσας, τα οποία χαρακτήρισε ως εμβληματικά έργα για τη Θεσσαλία. 

Παράλληλα, υποστήριξε πως σύντομα τα Δικαστήρια της περιφέρειας Θεσσαλίας θα ενταχθούν στον ενιαίο ψηφιακό δικαστικό χάρτη, παρέχοντας πρόσθετες ηλεκτρονικές υπηρεσίες προς όφελος των Θεσσαλών και κάλεσε τους πολίτες να συμμετάσχουν στην εκλογική αναμέτρηση της 21ης Μαΐου, ανανεώνοντας την εμπιστοσύνη τους στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Νέα Δημοκρατία.

Χαιρετισμό απηύθυνε στην εκδήλωση ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός, ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Λάρισας κ. Ηλίας Σουφλιάς, ο πρώην Βουλευτής της ΝΔ κ. Γιώργος Γαρουφαλιάς και ο πρώην Νομάρχης Λάρισας κ. Λουκάς Κατσαρός. Παραβρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας κ. Κωστής Νούσιος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Νίκος Καραγιάννης, ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Λάρισας κ. Χρήστος Μαϊμουλιώτης, εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, φορέων και σωματείων.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: