Stylianidis: Decarbonisation among the challenges of global shipping
20 October 2023
Στην άτυπη συνεδρίαση του Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων για θέματα Εμπορίου ο Κ. Φραγκογιάννης
20 October 2023

Ο Σύλλογος Συνταξιούχων του Υπ. Εργασίας στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Καρδίτσας

Την ευαισθητοποίηση και την άμεση κινητοποίηση της Διοίκησης και των μελών του Πανελλήνιου Συλλόγου Συνταξιούχων του Υπ. Εργασίας προκάλεσαν οι καταστροφικές πλημμύρες που έπληξαν τον Ν. Καρδίτσας και την ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας

Η πρωτοβουλία που ανέλαβαν για την συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας για τους πλημμυροπαθείς βρήκε μεγάλη ανταπόκριση στους συναδέλφους τους και τις οικογένειές τους και συγκεντρώθηκαν είδη ένδυσης και υπόδησης, καθώς και κλινοσκεπάσματα.

.Σύμφωνα με ανάρτηση του Πανελλήνιου Συλλόγου Συνταξιούχων του Υπ. Εργασίας στη σελίδα τους σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, αντιπροσωπεία του ΔΣ με επικεφαλής την Πρόεδρο κ. Βαρβάρα Ηλιοπούλου επισκέφθηκε την Καρδίτσα για να παραδώσει τα είδη που συγκεντρώθηκαν σε οικογένειες πλημμυροπαθών.

Η παράδοση έγινε στα γραφεία του Τμήματος Επιθεώρησης Εργασιακών Σχέσεων Καρδίτσας της Περιφερειακής Δ/νσης Επιθεώρησης Εργασιακών Σχέσεων  Κεντρικής Ελλάδας όπου τους υποδέχθηκαν οι εργαζόμενοι του Τμήματος με την Προϊσταμένη κ. Δωρ. Μαλέτσικα να εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες όλων για την έμπρακτη αλληλεγγύη των συνταξιούχων συναδέλφων της στους πληγέντες του νομού μας, ενώ θερμές ευχαριστίες και ευχές εξέφρασαν προς τα μέλη της αντιπροσωπείας και πληγέντες που προσήλθαν για να προμηθευτούν ό,τι είχαν ανάγκη.

Τα μέλη της αντιπροσωπείας με τη σειρά τους ευχαρίστησαν τους συναδέλφους τους για την υποδοχή, την φιλοξενία και τη βοήθειά τους για την διανομή των ειδών και ευχήθηκαν στους πληγέντες γρήγορη αποκατάσταση όλων των ζημιών που προκάλεσε η θεομηνία και επιστροφή στα σπίτια τους.

Κωστής Κριτσιάνης

.

.

 

Πηγή: https://www.karditsalive.net/karditsa/topiki-epikerotita/%CE%BF-%CF%83%CF%8D%CE%BB%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%BF%CF%82-%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%BE%CE%B9%CE%BF%CF%8D%CF%87%CF%89%CE%BD-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%85%CF%80-%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B1%CF%83%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CF%80%CE%BB%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%8C-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%80%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%BC%CF%85%CF%81%CE%BF%CF%80%CE%B1%CE%B8%CF%8E%CE%BD-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%B4%CE%AF%CF%84%CF%83%CE%B1%CF%82

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: