Ένταξη έργων 125 εκατ. ευρώ στο αναπτυξιακό πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης»
9 July 2021
Καύσωνας “εξπρές” από την Τετάρτη
12 July 2021

Πάρκο και ίσως υπόγειο πάρκινγκ το πρώην ΙΚΑ

Το χρόνιο αίτημα του Δήμου Λαρισαίων να περιέλθει στην ιδιοκτησία του το οικόπεδο του πρώην ΙΚΑ (νυν ΕΦΚΑ), που βρίσκεται στο κέντρο της Λάρισας επί της οδού Ασκληπιού, απασχόλησε χθες την ειδική συνεδρίαση με τη διαδικασία των ερωτήσεων, του Δημοτικού Συμβουλίου Λαρισαίων.
Το θέμα επανήλθε στο προσκήνιο με αφορμή την πρόταση που κατέθεσαν οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης «ΠΡΑΞΙ» για διαμόρφωση του οικοπέδου σε χώρο στάθμευσης από τον Δήμο Λαρισαίων.
Ο αντιδήμαρχος Πολεοδομίας κ. Ντίνος Διαμάντος, παρουσίασε ένα σύντομο ιστορικό της πορείας του αιτήματος του Δήμου Λαρισαίων, υποστηρίζοντας ότι η Δημοτική Αρχή έχει καταθέσει από τον περασμένο Φεβρουάριο σχετική πρόταση στον νέο διοικητή του ΕΦΚΑ και στον υπουργό Εργασίας κ. Κ. Χατζηδάκη, αναμένοντας την απάντησή τους.
Ο κ. Διαμάντος υπενθύμισε ότι πρόθεση της δημοτικής αρχής είναι να δημιουργήσει στο οικόπεδο του πρώην ΙΚΑ ένα νέο «πνεύμονα πρασίνου» για την πόλη, χωρίς να αποκλείει το ενδεχόμενο να κατασκευαστεί και υπόγειος χώρος στάθμευσης.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: