Θήβα: Έκαψε το αυτοκίνητο και το σπίτι του – Επεκτάθηκε σε δάσος η πυρκαγιά
25 July 2023
Αναβολή των επιμελητηριακών εκλογών για τον Νοέμβριο του 2024 ζητά το ΕΒΕ Καρδίτσας
26 July 2023

«Πάρτι» στο Ζάγκρεμπ με καλεσμένη την Αστάνα

Η Ντινάμο Ζάγκρεμπ δεν άφησε περιθώριο αμφισβήτησης στην Αστάνα, τη συνέτριψε 4-0 στο στάδιο «Μαξιμίρ» της κροατικής πρωτεύουσας, για τον β΄ προκριματικό γύρο του Champions League και, ουσιαστικά’ εξασφάλισε την πρόκριση στην επόμενη φάση, όπου περιμένει η ΑΕΚ σε διπλούς αγώνες στις 8 ή 9 και 15 Αυγούστου.

Οι πρωταθλητές Κροατίας προηγήθηκαν 3-0 στο πρώτο ημίχρονο, όταν με ένα εκρηκτικό επτάλεπτο σκόραραν τριςμ με τους Πέτκοβιτς (36΄) και Ιβάνουσετς (41΄, 43΄), ο οποίος στο χατ-τρικ στο 56ο λεπτό, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

Η ομάδα του Ιγκόρ Μπίσκαν έπαιξε με τους, Λιβάκοβιτς, Μοχαραμί, Ριστόφσκι, Σούταλο, Λιούμπισιτς, Μπουλάτ (71΄ Μικαϊλιτσένκο), Μίσιτς, Σπίκιτς (71΄ Μέναλο), Μπατούρινα (80΄ Μάριν), Ιβάνουσετς (90΄+5 Σούσιτς) και Πέτκοβιτς (80΄ Εμρέλι).

Στη Γενεύη, Σερβέτ και Γκενκ έμειναν στο 1-1 και η κατάσταση δεν ξεκαθάρισε ως προς τον αντίπαλο του Ολυμπιακού στο γ΄ προκριματικό γύρο του Europa League, που θα είναι η ομάδα η ομάδα η οποία θα αποκλειστεί.

Ο Αροκοντάρε στο 21΄ από γύρισμα του Χροσόφσκι έκανε το 1-0 για τους Βέλγους, ενώ οι Ελβετοί ισοφάρισαν στο 77΄ με τον Ρουλιέ.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: