Ξεχώρισαν οι επιχειρήσεις της Περιφέρειας Θεσσαλίας στη Διεθνή Έκθεση οίνου και ποτών PROWEIN στη Γερμανία
23 March 2023
Πάλεψε με την Μπαρτσελόνα ο Παναθηναϊκός, αλλά…
24 March 2023

Πέθανε ο ηθοποιός Κώστας Πανουργιάς

Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο σκόρπισε η δυσάρεστη είδηση του θανάτου του ο ηθοποιού Κώστα Πανουργιά. Την είδηση έκανε γνωστή με ανάρτησή του ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ), Σπύρος Μπιμπίλας.

Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα
Θέλοντας να εκφράσει τη λύπη του για τον θάνατο του φίλου και συναδέλφου του, έγραψε: «Ένας αγαπημένος φίλος και αξιολογος συναδελφος με μεγάλη πορεια στο Θέατρο,στον κινηματογράφο και σε δεκάδες σειρές στην τηλεόραση και στην μεταγλώττιση ο Κωστας Πανουργιάς που είχα την τύχη να δουλέψω μαζί του πολλα χρόνια στο ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ του Γιώργου Μιχαηλιδη έφυγε από την ζωή μετά από σκληρή μάχη…».

Στη συνέχεια, ανακοίνωσε στους διαδικτυακούς του φίλους πότε και πού θα γίνει η κηδεία του, ώστε να του πουν το τελευταίο «αντίο». «Θα τον αποχαιρετήσουμε αύριο Παρασκευή από το κοιμητήριο του Κάτω Σουλίου στον Μαραθώνα στη μία το μεσημέρι. ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΚΩΣΤΑ ΜΟΥ», συμπλήρωσε ο πρόεδρος του ΣΕΗ.

Ο Κώστας Πανουργιάς εκτός από τη μεγάλη παρουσία του στο θέατρο έχει παίξει σε δεκάδες τηλεοπτικά σίριαλ, όπως «Η ανατομία ενός εγκλήματος», «Δρόμοι της Πόλης», «Τμήμα Ηθών», « Η εξαφάνιση του Τζων Αυλακιώτη» και πολλά άλλα. Είχε ασχοληθεί για πολλά χρόνια με τις μεταγλωττίσεις.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: