Άλλα 47,5 δισ. ευρώ στις περιφέρειες για την αντιμετώπιση των συνεπειών της πανδημίας
16 December 2020
Χατζηδάκης: Ολοκληρώνονται ανακύκλωση, πολεοδομικά και αναδασώσεις μέσα στο 2021
16 December 2020

Πέθανε ο πρώην βουλευτής Γιάννης Παπαγεωργίου

Από τη ζωή έφυγε ο πρώην Βουλευτής Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Παπαγεωργίου, σε ηλικία 81 ετών, μετά από νοσηλεία του Νοσοκομείο Βόλου καθώς είχε προσβληθεί από κορωνοϊό.
Ο 81χρονος, ο οποίος αντιμετώπιζε υποκείμενα νοσήματα, άφησε την τελευταία του πνοή στην Α΄ Κλινική κορωνοϊού χθες το μεσημέρι. Η κηδεία του θα γίνει σήμερα Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2020 στη μία το μεσημέρι απ΄ τον Ιερό Ναό Αγίου Λαζάρου – Ν. Κοιμητηρίου Βόλου, σε στενό οικογενειακό κύκλο , λόγω της περιρρέουσας κατάστασης
Ο Ιωάννης Παπαγεωργίου, γεννήθηκε το 1939 στον Βόλο και φοίτησε στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Ειδικεύτηκε στη Μαιευτική – Γυναικολογία του Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ μετεκπαιδεύτηκε στην Αγγλία και στον Καναδά. Διετέλεσε ποδοσφαιριστής και μετέπειτα πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου το 1975, και εκλέχτηκε δημοτικός σύμβουλος Βόλου το 1978. Από το 1983 έως το 1987 υπήρξε πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας. Εξελέγη βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας το 1990, ενώ αργότερα προσχώρησε στην «Πολιτική Άνοιξη».
Ήταν γιος του βουλευτή Μαγνησίας του Κόμματος των Φιλελευθέρων και αργότερα της ΕΡΕ, Νικολάου Παπαγεωργίου. Υπήρξε μέλος της Νεολαίας της ΕΡΕ. Διατέλεσε για πολλά χρόνια διευθυντής του ΕΣΥ στο Νοσοκομείο Λαμίας. Βουλευτής εξελέγη το 1989.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: