Ο νέος στρατηγικός σχεδιασμός για τη Θεσσαλία του 2030
3 February 2020
Ένας μπαμπάς είναι πάντα ένας θρύλος. Και οι θρύλοι δεν πεθαίνουν ποτέ.
4 February 2020

Πέντε χρήσεις του ελαιόλαδου που δεν είναι γνωστές

Το ελαιόλαδο είναι ένα πραγματικά ωφέλιμο προϊόν στη διατροφή κάθε ανθρώπου, αλλά είναι και ένα προϊόν με πολλαπλές χρήσεις στη ζωή μας. Αυτές είναι 5 χρήσεις ομορφιάς του ελαιόλαδου που πιθανόν να μην γνωρίζει ο περισσότερος κόσμος.

Ιδανικό για την ακμή και για ουλές

Βάλε ελαιόλαδο πάνω στην ακμή σου αλλά και σε ουλές που ενδεχομένως έχεις σε κάποιο σημείο του σώματός σου και δες το πρόβλημά σου να βελτιώνεται δραματικά.

Ιδανικό για καψίματα από τον ήλιο

Αν κάηκες από τον ήλιο ή αν έσκασαν τα χείλη σου από την ξηρασία, χρησιμοποίησε ελαιόλαδο. Και στις δύο περιπτώσεις κάνει θαύματα.

Ιδανικό για την κυτταρίτιδα

Ανακάτεψε 1/2 φλ. ελαιόλαδο με 15 σταγόνες αιθέριου ελαίου grapefruit, 15 σταγόνες αιθέριου ελαίου αρκεύθου και 5 σταγόνες αιθέριου ελαίου δενδρολίβανου (θα τα βρεις όλα σε φαρμακεία). Κάνε μασάζ 2 φορές την ημέρα σε καθημερινή βάση και θα δεις τεράστια αποτελέσματα στο σώμα σου.

Ιδανικό για λείες πατούσες

Ανακάτεψε 1/4 φλ. καφέ, 1/4 φλ. αλάτι, 1/4 φλ. ελαιόλαδο και 1/2 μπανάνα. Βάλε το μείγμα στις πατούσες σου και άσε το να δράσει για 5-10 λεπτά. Στη συνέχεια τρίψε με ένα σφουγγάρι απολέπισης και είσαι έτοιμη.

Ιδανικό για τσιμπήματα κουνουπιών

Σε τσίμπησαν ένα σωρό κουνούπια; Βάλε λίγο ελαιόλαδο στα τσιμπήματα και δεν πρόκειται να σε ξαναπιάσει φαγούρα.

Πηγή : thessnews.gr

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: