Το νέο πρόγραμμα δρομολογίων του ΚΤΕΛ Καρδίτσας για Αθήνα και Θεσσαλονίκη
8 March 2023
Μεταξουργείο: Σκηνικό έντασης έξω από τα γραφεία του ΟΣΕ
9 March 2023

Πέρασε από το Περιστέρι η ΑΕΚ και «έβαψε» κιτρινόμαυρη την κορυφή

Ένα σπουδαίο «διπλό» πήρε απόψε στο Περιστέρι η ΑΕΚ. Η «Ένωση» επιβλήθηκε επί του Ατρομήτου με 1-0 σε εξ’ αναβολής αναμέτρηση για την 21η αγωνιστική και απολαμβάνει την μοναξιά της κορυφής, ούσα στο +1 από τον δεύτερο Παναθηναϊκό.

Η ΑΕΚ κυριάρχησε από την αρχή του παιχνιδιού. Στο πρώτο εικοσάλεπτο της έλειψε η σωστή επιλογή στη τελική πάσα και η πρώτη μεγάλη ευκαιρία της ήρθε στο 21′ όταν η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τσούμπερ βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι.  Η υπεροχή της «Ένωσης» καρποφόρησε δέκα λεπτά αργότερα. Μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Σιντιμπέ «τσίμπησε» για τον Τσούμπερ και ο Ελβετός εξτρέμ με δυνατό σουτ νίκησε τον Γιαννιώτη για το 1-0. Στο 43′ οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να «καθαρίσουν» το ματς αλλά το πλασέ του Γκατσίνοβιτς κατέληξε στο δοκάρι.

Στο δεύτερο μέρος οι «κιτρινόμαυροι» είχαν δύο μεγάλες στιγμές με κεφαλιές των Αραούχο και Μουκουντί αλλά δεν κατάφεραν να πετύχουν και δεύτερο γκολ. Από το 70′ και έπειτα ο Ατρόμητος κράτησε μπάλα, πήρε μέτρα στο γήπεδο και είχε μια καλή ευκαιρία με το σουτ του Κλωναρίδη να περνά άουτ. Η μεγάλη στιγμή των γηπεδούχων ήρθε στα τελευταία λεπτά αλλά μετά το γύρισμα του Κλωναρίδη από δεξιά, η προβολή του Τζαβίδα πέρασε λίγο άουτ.

Η ΑΕΚ κράτησε μέχρι το τέλος ένα υπερπολύτιμο «τρίποντο» και στρέφει το βλέμμα της στη τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας, όπου φιλοξενεί τον Ολυμπιακό στη Νέα Φιλαδέλφεια, την ώρα που ο Παναθηναϊκός θα παίζει με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Η βαθμολογία: ΑΕΚ 59, Παναθηναϊκός 58, Ολυμπιακός 53, ΠΑΟΚ 51, Βόλος 39, Άρης 37, Ατρόμητος 29, Παναιτωλικός 28, ΟΦΗ 26, Αστέρας Τρίπολης 25, ΠΑΣ Γιάννινα 23, Λαμία 16, Ιωνικός 15, Λεβαδειακός 14.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: