ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ: Εργαλειοποιεί και τον Κουφοντίνα η Ν.Δ.
2 March 2021
Σε ισχύ οι νέες προϋποθέσεις για την κινητικότητα των δημοτικών υπαλλήλων – Εγκύκλιος ΥΠΕΣ
2 March 2021

Πέταξε σε κάδο ανακύκλωσης 4 κουτάβια!

Αδιανόητη αγριότητα επέδειξε άγνωστος δράστης, όταν έβαλε σε ένα τσουβάλι τέσσερα κουτάβια και τα πέταξε σε κάδο ανακύκλωσης στον Βόλο. Το τσουβάλι ήταν τόσο σφιχτά δεμένο, προκειμένου να κουτάβια να πάθουν ασφυξία και να πεθάνουν. Αυτό το νέο περιστατικό βιαιότητας φέρνει στο φως η Φιλοζωική Ομάδα Βόλου, η οποία απευθύνει έκκληση σε όσους μπορούν να υιοθετήσουν τα τέσσερα μικρά σκυλάκια και να τους δώσουν ένα σπίτι.

Η αγριότητα της συγκεκριμένης πράξης δυστυχώς δεν εξέπληξε τους φιλόζωους, οι οποίοι έχουν συναντήσει κι άλλες φορές πεταμένα κουτάβια μέσα σε κάδους απορριμμάτων. Πολύ πρόσφατα κι άλλη φιλόζωος βρήκε τέσσερα ακόμη κουτάβια δεμένα σε τσουβάλι και πεταμένα σε οικόπεδο.

Η ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης της Φιλοζωικής Ομάδας Βόλου κινητοποίησε πολλούς φιλόζωους, προκειμένου να σώσουν τα κουτάβια, ενώ πολλοί δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι ένας άνθρωπος είναι ικανός να σκοτώσει με τέτοιο τρόπο ανυπεράσπιστα ζώα, απομακρύνοντάς τα από τη μαμά τους και πετώντας τα στα σκουπίδια.

Ειδικότερα, η χθεσινοβραδινή ανάρτηση της Φιλοζωικής Ομάδας Βόλου είναι η εξής «4 κουτάβια πεταμένα μέσα σε κάδο ανακύκλωσης, μέσα σε τσουβάλι τροφής (προφανώς της μαμάς τους) και δεμένα τόσο ώστε να ξεψυχήσουν εκεί… Να βρέθηκαν από μόνα τους μέσα στον κάδο ; Μάλλον όχι. Να επέλεξαν αυτό το μέλλον; Μάλλον όχι. Μάλλον το μέλλον τους το όρισε εκείνος ο όποιος αποφάσισε να μην στειρώσει το ζώο του και μόλις τα γέννησε και πλέον δεν τα ήθελε γιατί έχουν και ευθύνες, αποφάσισε να ακολουθήσει την εύκολη λύση. Ποιος λοιπόν θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο; Ποιος έχει αυτό το δικαίωμα; Ποιος απομακρύνει 4 μωρά ημερών από την μητέρα τους, βάζοντας σε κίνδυνο τόσο αυτά όσο και την ίδια την μάνα ; Ο άνθρωπος, το πλάσμα που ευθύνεται για τα ΠΑΝΤΑ !!!!

Παρακαλούμε ψάχνουμε να βρούμε φιλοξενίες για τα 4 μωρά, θέλουν αρκετό χρόνο και υπευθυνότητα, μπορούμε να σας καθοδηγήσουμε εμείς στο κομμάτι της ανατροφής τους. Όποιος είναι διατεθειμένος και μπορεί να αντεπεξέλθει μπορεί να μας στείλει μήνυμα».

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: