Το πρόγραμμα των μαζικών δειγματοληπτικών ελέγχων ανίχνευσης κορωνοιού στη Θεσσαλία αύριο Πέμπτη
16 February 2022
Κτηνωδία στην Πάτρα: 23χρονος έσφαξε γατάκι σε πάρκο – «Ήθελα να το φάω»
17 February 2022

Πήγε να εμβολιαστεί με τον πνευματικό της για να την διαβάσει αν πάθαινε κάτι, έριξε αγιασμό στο μπράτσο

Απίθανες ιστορίες από άτομα που πήγαν να εμβολιαστούν υπό τον φόβο του προστίμου των 100 ευρώ.

Τις τραγελαφικές ιστορίες που ζουν γιατροί και νοσηλευτές των εμβολιαστικών κέντρων στην Πάτρα, έφερε στην επιφάνεια η εφημερίδα Πελοπόννησος σε ένα μικρό αφιέρωμα που έκανε με μαρτυρίες.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, τα παρακάτω έγιναν στην Άνω Πόλη και ενδεικτικά της κατάστασης…         

Πατρινή πήγε να εμβολιαστεί συνοδευόμενη από τον πνευματικό της. Η νοσηλεύτρια ένιωσε κατάπληξη όταν διαπίστωσε ότι ιερέας τη συνόδευε και ιδιαίτερα όταν τη ρώτησε αν είναι η πρεσβυτέρα του. Για να λάβει την απάντηση πως «είναι πολύ πιστή και παρακάλεσε τον παπά της ενορίας να την συνοδεύσει, ώστε αν πάθει κάτι από το εμβόλιο… να τη «διαβάσει» επί τόπου».

Αλλη γυναίκα μετέβη στο εμβολιαστικό κέντρο του ΙΚΑ Ανω Πόλης με ένα μπουκάλι αγιασμό. Ρώτησε τη νοσηλεύτρια σε ποιο μπράτσο θα κάνει το εμβόλιο, και αφού την πληροφόρησε, πριν ξεκινήσει η διαδικασία έριξε αγιασμό στο σημείο προκειμένου… να μην πάθει κάτι.

Ηλικιωμένος αφού έκανε το εμβόλιο παρακάλεσε τη νοσηλεύτρια να του κάνει επί τόπου ένα σελφ τεστ για να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι… αν έχει κολλήσει κορονοϊό, ή αν τα αντισώματα από το εμβόλιο του μετέδωσαν την ασθένεια. Η νοσοκόμα, όταν συνήλθε από το σοκ, φυσικά του εξήγησε ότι κάτι τέτοιο δεν μπορεί να συμβεί. Προφανώς όμως, δεν τον έπεισε!

Γυναίκα παρακάλεσε την νοσηλεύτρια να συνομιλεί στο τηλέφωνο με τον σύζυγό της όσο διαρκεί η διαδικασία του εμβολιασμού προφανώς για να της δίνει κουράγιο.

Πατρινή συμβουλεύτηκε την τριπλοεμβολιασμένη γιατρό της και αφού έλαβε διαβεβαιώσεις ότι δεν θα αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα, την παρακάλεσε (της είπε να την πληρώσει κιόλας) να μεταβούν μαζί στο εμβολιαστικό κέντρο ώστε να κάνει το εμβόλιο.

gazzetta.gr

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: