Καθημερινό περπάτημα: Οκτώ οφέλη εκτός από την απώλεια βάρους
23 May 2021
Self test: Τι αλλάζει από σήμερα σε δημόσιο, ιδιωτικό τομέα
24 May 2021

Πήρε φωτιά το κινητό της την ώρα που μιλούσε (βιντεο)

Smartphone is burning on a table on a blue background

Σκηνές τρόμου έζησε μια 19χρονη από το Βόλο όταν σύμφωνα με την ίδια, άρπαξε φωτιά το κινητό της τηλέφωνο την ώρα που μιλούσε και λίγο έλειψε να καεί το αυτί της, γεγονός που επιβεβαίωσε με δήλωσή του στο magnesianews.gr ο δικηγόρος της οικογένειας κ. Αντώνης Ξυλουργίδης.

Το θέμα για την οικογένεια που ζει στον Βόλο, ανέδειξε το protothema.gr, που δημοσιεύει και σχετικό βίντεο, όπου φαίνεται το κινητό τηλέφωνο της νεαρής κοπέλας, που έχει πάρει στην κυριολεξία φωτιά, με τη συσκευή να βγάζει καπνούς και το κορίτσι έντρομο μαζί με τον πατέρα της ο οποίος βρισκόταν κοντά της εκείνη τη στιγμή, να πετούν το κινητό τηλέφωνο έξω στη βεράντα του σπιτιού, με τον πατέρα να ακούγεται στο βίντεο να ζητά νερό για να σβήσει τη φωτιά.

Η 19χρονη είναι καλά στην υγεία της ενώ η οικογένειά της έχει καταθέσει μήνυση κατά παντός υπευθύνου, σύμφωνα με το δικηγόρο Αντώνη Ξυλουργίδη ο οποίος ανέλαβε την υπόθεση. «Το εν λόγω περιστατικό ανάφλεξης του κινητού τηλεφώνου την ώρα μάλιστα που η εντολέας μου συνομιλούσε, επαναφέρει τη συζήτηση για τη δημιουργία θεσμικού πλαισίου με αυστηρούς όρους ως προς την διάθεση κινητών τηλεφώνων καθώς ως φαίνεται ορισμένες εταιρίες δεν αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους και φυσικά δεν αποζημιώνουν τους πελάτες τους οι οποίοι διατρέχουν σοβαρότατους κινδύνους τραυματισμού», λέει στο protothema.gr ο δικηγόρος της οικογένειας, Αντώνης Ξυλουργίδης.

https://www.thessalianews.gr/blog/volos/pire-fotia-to-kinito-tis-tin-ora-poy-miloyse-vinteo

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: