Η Λαβίνια Σταθάκη έφυγε από τη ζωή στα 38 αφήνοντας πίσω το δικό της μήνυμα
5 April 2024
«The Matrix»: Πέμπτη ταινία σε σενάριο και σκηνοθεσία Ντρου Γκόνταρντ
5 April 2024

Παράταση ολοκλήρωσης έργου τηλεελέγχου της ΔΕΥΑ Μουζακίου

Την παράταση της ολοκλήρωσης της πράξης «Προμήθεια, Εγκατάσταση, και θέση σε λειτουργία συστήματος ελέγχου διαρροών (τηλεέλεγχος-Τηλεχειρισμός), παρακολούθησης και αυτομάτου ελέγχου υδραυλικών και λειτουργικών παραμέτρων κεντρικού συστήματος τροφοδοσίας δικτύου ύδρευσης του Δήμου Μουζακίου», κατά τρεις μήνες αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο.

Είναι η δεύτερη φορά που μετατίθεται η ολοκλήρωση της εν λόγω πράξης, για την οποία είχε υπογραφεί σύμβαση τον Οκτώβριο του 2022 η οποία προέβλεπε δώδεκα μήνες για την παράδοση, συν τρεις μήνες για την δοκιμαστική λειτουργία, με καταληκτική ημερομηνία παράδοσης εξοπλισμού και εγκατάστασης του συστήματος στις 6 Οκτωβρίου 2023.

Με την πρώτη μετάθεση ολοκλήρωσης ορίστηκε η 6η Απριλίου 2024 ως η ημερομηνία παράδοσης του συστήματος εν λειτουργία και η 6η Ιουλίου ως καταληκτική ημερομηνία παροχής εκπαίδευσης και δοκιμαστικής λειτουργίας. Η ίδια ημερομηνία ορίστηκε ως καταληκτική της επιβεβαίωσης καλής λειτουργίας.

Με τη νέα μετάθεση οι αντίστοιχες ημερομηνίες είναι για τις 6 Ιουνίου η πρώτη και για τις 9 Σεπτεμβρίου η δεύτερη και τρίτη.

Οι λόγοι της μετάθεσης είναι ότι η ΔΕΥΑ Μουζακίου είχε ζητήσει πλήρη αναστολή εργασιών από 1 Αυγούστου έως 30 Σεπτεμβρίου 2023 επικαλούμενη ιδιαίτερα αυξημένο φόρτο εργασίας με αποτέλεσμα να μην μπορεί να παρέχει τις απαιτούμενες βοηθητικές εργασίες, Επίσης στο πλαίσιο της αιτιολόγησης εντάσσεται και ο Daniel με τις επιπτώσεις του.

Η απόφαση ελήφθη ομόφωνα από το Δημοτικό Συμβούλιο.

Π.Κ.

Πηγή: https://www.karditsalive.net/karditsa/topiki-epikerotita/%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%AC%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%BA%CE%BB%CE%AE%CF%81%CF%89%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%AD%CF%81%CE%B3%CE%BF%CF%85-%CF%84%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CE%BB%CE%AD%CE%B3%CF%87%CE%BF%CF%85-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B4%CE%B5%CF%85%CE%B1-%CE%BC%CE%BF%CF%85%CE%B6%CE%B1%CE%BA%CE%AF%CE%BF%CF%85

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: