Ζητάμε και άλλες “ενισχύσεις”, νοσούν πάνω από 100 άτομα
8 December 2020
Σε χαμηλά επίπεδα οι τιμές για τα ντόπια αρνιά
8 December 2020

Παράταση του προγράμματος της περιφέρειας Αττικής για την ενίσχυση μικρών μέχρι τις 21 Δεκεμβρίου

Παρατείνεται μέχρι και τις 21 Δεκεμβρίου, η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής στο πρόγραμμα της περιφέρειας Αττικής για την ενίσχυση μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων, ύψους 200 εκ. ευρώ, το οποίο χρηματοδοτείται από το ΠΕΠ Αττικής 2014-2020.

Η σχετική παράταση δίδεται εν αναμονή της επίσημης έγκρισης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (Γενική Διεύθυνση Ανταγωνισμού) του αιτήματος της περιφέρειας για τη διεύρυνση των ΚΑΔ, καθώς και των αιτημάτων που έχουν υποβληθεί από επιχειρήσεις για παράταση της καταληκτικής προθεσμίας.

Η τροποποίηση της σχετικής πρόσκλησης, με δικαίωμα συμμετοχής στο πρόγραμμα επιπλέον ΚΑΔ θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

Να σημειωθεί ότι διασφαλίστηκαν, επιπλέον 50 εκ. ευρώ στο πρόγραμμα με στόχο την ενίσχυση των πολύ μικρών επιχειρήσεων και των αυτοαπασχολούμενων. Ο τρόπος και η μέθοδος διάθεσης του ποσού αυτού, θα καθοριστεί στην επικείμενη τροποποίησης της πρόσκλησης.

Συνολικά λοιπόν, το ποσό που θα διατεθεί μέσω του ΠΕΠ Αττικής 2014-2020 για την ενίσχυση των επιχειρήσεων της Αττικής είναι 250 εκ. ευρώ.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: