Νέο έργο ύψους 1 εκατ. ευρώ για την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας  σε περιοχές της Αγιάς από την Περιφέρεια Θεσσαλίας
4 December 2022
Κέρδος ο Μαρσέλο στο «αγγλικό» 3-3 του Ολυμπιακού με τη Σταντάρ Λιέγης
4 December 2022

Παραιτήθηκε η Αντιπρόεδρος των Λουτρών Σμοκόβου Αλ. Κοτλίτσα

Την παραίτησή της από την θέση του Αντιπροέδρου αλλά και γενικότερα από το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιχείρησης «Λουτρά Σμοκόβου-Δολοπία Α.Ε. ΟΤΑ», υπέβαλλε η κ. Αλίκη Κοτλίτσα, στις αρχές Οκτωβρίου.

Το διοικητικό συμβούλιο της επιχείρησης συγκλήθηκε άμεσα και συνεδρίασε για αυτό το θέμα, κάνοντας δεκτή την παραίτηση, ενώ ταυτόχρονα εξουσιοδότησε τον πρόεδρο να μεταφέρει την απόφαση στο Δημοτικό Συμβούλιο προκειμένου να γίνουν οι ενέργειες για την αντικατάσταση του παραιτηθέντος μέλους.

Παρότι έχουν περάσει σχεδόν δύο μήνες δεν έχει υπάρξει αντικατάστασή της κάτι που αναμένεται ωστόσο να γίνει την προσεχή Πέμπτη (8/12) καθώς υπάρχει σχετικό θέμα στην ημερήσια διάταξη του Δημοτικού Συμβουλίου Σοφάδων.

Θυμίζουμε πως δεν είναι πρώτη φορά που υποβάλλονται παραιτήσεις από το συμβούλιο της συγκεκριμένης δημοτικής επιχείρησης. Τελευταία είχε καταγραφεί η παραίτηση της κ. Ζαχαράκη και την θέση της είχε πάρει η κ. Αναγνωστοπούλου σε μία συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου που είχαν ανέβει πολύ υψηλά οι τόνοι και είχε καταγράψει το KarditsaLive.Net.

Π.Κ.

Πηγή: https://www.karditsalive.net/karditsa/topiki-epikerotita/%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%B9%CF%84%CE%AE%CE%B8%CE%B7%CE%BA%CE%B5-%CE%B7-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CF%80%CF%81%CF%8C%CE%B5%CE%B4%CF%81%CE%BF%CF%82-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%BB%CE%BF%CF%85%CF%84%CF%81%CF%8E%CE%BD-%CF%83%CE%BC%CE%BF%CE%BA%CF%8C%CE%B2%CE%BF%CF%85-%CE%B1%CE%BB-%CE%BA%CE%BF%CF%84%CE%BB%CE%AF%CF%84%CF%83%CE%B1

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: