Έργα για την ασφαλή μετακίνηση μαθητών και σπουδαστών στην Καρδίτσα από την Περιφέρεια Θεσσαλίας με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ 2014-2020
21 March 2022
Συμβουλές και tips – Πώς ξαλμυρίζουμε τον παστό μπακαλιάρο;
21 March 2022

Πατέρας αποφάσισε να μεγαλώσει μόνος του τον γιο του με σύνδρομο Down, αφού η μητέρα δεν το ήθελε

Ένας πατέρας αποφάσισε να μεγαλώσει μόνος του το παιδί του που έπασχε από Σύνδρομο Down, ενώ η μητέρα του ήθελε να το δώσει για υιοθεσία.

Το απίστευτο μιας αληθινής Ιστορίας ενός παιδιού με σύνδρομο Down

Δυστυχώς, πολλά νεογέννητα με σύνδρομο Down δίνονται για υιοθεσία ή τα εγκαταλείπουν οι γονείς τους επειδή φοβούνται. Ωστόσο, αν αυτά τα παιδιά μεγαλώσουν σε μια υγιή και ευτυχισμένη οικογένεια, όπως πρέπει, έχουν κάθε ευκαιρία να ζήσουν μια φυσιολογική ζωή.
σύνδρομο Down

Ο 33χρονος Evgeny Anisimov μεγαλώνει τον γιο του Misha, ο οποίος έχει σύνδρομο Down, μόνος του αφού η σύζυγός του αποφάσισε να εγκαταλείψει την οικογένεια, ανίκανη να αντιμετωπίσει τη διάγνωση του γιου της. Ο νεαρός πατέρας ήθελε να μοιραστεί την ιστορία του με τον κόσμο για να εμπνεύσει τους γονείς που αντιμετωπίζουν τις ίδιες προκλήσεις.

«Δεν θα πω ψέματα όταν έμαθα ότι ο γιος μου έχει σύνδρομο Down στενοχωρήθηκα και έκλαψα. Ντράπηκα, όμως, γι’ αυτά τα δάκρυα. Είναι το παιδί μου και είμαι ο πατέρας του και είναι δική μου ευθύνη. Αμέσως άρχισα να ψάχνω τα πάντα γύρω από το σύνδρομο, έτσι ώστε να ενημερωθώ σωστά», είπε σε συνέντευξή του ο 33χρονος πατέρας.
σύνδρομο Down
Δεν του πέρασε ποτέ απ’ το μυαλό να αφήσει το παιδί του. Αντίθετα, η γυναίκα του δεν ήταν έτοιμη να αναλάβει την ίδια ευθύνη!

Παρόλο που προσπάθησε να την μεταπείσει, δεν τα κατάφερε και έτσι το ζευγάρι χώρισε.

«Δεν είμαι κάποιος ήρωας, απλώς κάνω το καθήκον μου ως γονιός. Θέλω ο γιος μου να έχει τη ζωή που του αξίζει!», ενώ συνεχίζει λέγοντας ότι θέλει να δώσει δύναμη και κουράγιο σε όλους τους γονείς που έχουν τέτοια ξεχωριστά παιδιά.

Πάντως ο μικρούλης Misha φαίνεται να είναι τρισευτυχισμένος με τον μπαμπά του!

enimerotiko.gr

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: