Πρόσκληση του Δ. Παπαστεργίου στους δήμους να ανακουφίσουν έμπρακτα τους νησιωτικούς δήμους από την πίεση του προσφυγικού
11 December 2020
Τηλεδιάσκεψη με τον δήμαρχο του Λονδίνου Sadiq Khan, είχε ο πρόεδρος της ΕτΠ, Α. Τζιτζικώστας
11 December 2020

Πενταπλάσια η ημερήσια κατανάλωση οξυγόνου

Το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας υποδέχεται και περιθάλπει ασθενείς που νοσούν από COVID – 19.
Οπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση της διοίκησης του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας “στη δραματική αυτή συγκυρία της πανδημίας και της αύξησης των κρουσμάτων στον Νομό μας και στην πόλη μας, μέσα από μία σειρά αποφάσεων και ενεργειών, στα πλαίσια της διαχείρισης του οξύτατου αυτού προβλήματος, καταβάλλονται υπεράνθρωπες προσπάθειες για την αποτελεσματική οργάνωση του, σε επίπεδο κλινικών, έμψυχου δυναμικού καθώς και εξοπλισμού.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα η εγκατάσταση ενός 2ου αεροποιητή, στην υπάρχουσα δεξαμενή οξυγόνου, καθώς η εγκατάσταση λειτουργούσε κοντά στα όρια της.
Σύμφωνα με όσα στοιχεία παρουσιάστηκαν, η ημερήσια κατανάλωση οξυγόνου είναι πενταπλάσια, με πλήρωση της δεξαμενής σε καθημερινή βάση.
Η εγκατάσταση πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την Τρίτη 8.12.2020, ώστε σε ενδεχόμενη νέα αύξηση της κατανάλωσης ή επιδείνωσης των καιρικών συνθηκών να μην διαταραχθεί η εύρυθμη λειτουργία του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας και τεθεί σε κίνδυνο η υγεία των ασθενών”.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: