Αντιπρόεδρος στην ΠΑΔΥΘ ο Β. Τσιάκος και Γραμματέας ο Α. Στεργίου
20 March 2024
H Fed έστειλε σε νέο ιστορικό ρεκόρ τους δείκτες της Wall Street
21 March 2024

Πογέτ: Είμαστε ενωμένοι και είναι στο χέρι μας

Βέβαιος για την ετοιμότητα της ομάδας του απέναντι στο Καζακστάν αύριο (21/3, 21:45) εμφανίστηκε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας, Γκουστάβο Πογέτ.

Ο Πογέτ εστίασε στην καλή προετοιμασία ενόψει του αυριανού νοκ άουτ αγώνα για τα πλέι οφ του EURO 2024, υπογράμμισε ότι δεν υπάρχουν δικαιολογίες για κανέναν και δήλωσε ότι η πρόκριση στα τελικά της Γερμανίας είναι πια στο χέρι της Ελλάδας.

Συγκεκριμένα, ο Ουρουγουανός τεχνικός ρωτήθηκε και απάντησε για: 

Την δυσκολία που κρύβει ένας εντός έδρας νοκ άουτ αγώνας«Καλή ερώτηση. Έχουμε έναν συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού. Είπα πριν πώς δεν είμαι ένας προπονητής του plan B. “Διαβάζω” τα παιχνίδια και προσπαθώ να ενεργήσω πριν. Θεωρώ πώς είμαστε σε καλή κατάσταση και είμαστε έτοιμοι για το αυριανό παιχνίδι».

Την αρχική ενδεκάδα«Είναι μεγάλη απόφαση. Εάν θα επιλέξουμε τους παίκτες που έχουν κάνει (τα περισσότερα) παιχνίδια μαζί μας ή όχι. Εάν πάρουμε τη σωστή απόφαση θα φανεί μετά το παιχνίδι. Θέλουμε να δούμε την προπόνηση. Έχω στο μυαλό μου την 11άδα αλλά θέλουμε να δούμε την προπόνηση πριν τις τελικές αποφάσεις. Νομίζω πώς με ξέρετε».

Την πορεία της ομάδας ως εδώ: «Μέσα από τα φιλικά και το Nations League προσπαθήσαμε να κατανοήσουμε το πώς θα χρησιμοποιούσαμε τους παίκτες. Μπορέσαμε να το φτιάξουμε αυτό. Υπάρχουν παίκτες που έρχονται στην Εθνική και παίζουν με συνέπεια.

Εάν μας λέγατε πριν από 2 χρόνια ότι θα ήμασταν εδώ θα υπέγραφα με τη μία. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Είμαστε έτοιμοι. Δεν υπάρχει δικαιολογία. Το Καζακστάν έχει αποδείξει πολλά τα τελευταία 5 χρόνια. Πιθανώς παραπάνω από εμάς.

Τώρα είμαστε πιο ενωμένοι. Είμαστε όλοι μαζί. Η Super League ανέβαλλε την αγωνιστική για να έχουμε δύο καλές προπονήσεις. Ο Ατρόμητος μας έδωσε το προπονητικό. Είναι στο χέρι μας να έχουμε την καλύτερη δυνατή απόδοση για αύριο. Είναι οι καλύτερες συνθήκες. Βάσει προϊστορίας είμαστε φαβορί. Όμως εάν δούμε τον χρόνο και το μομέντουμ».

Το ξεκίνημα του αγώνα: «Πρέπει να βγούμε στο γήπεδο και να είμαστε ο εαυτός μας. Να ελέγξουμε το παιχνίδι. Πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας αύριο. Έχουμε παίξει παιχνίδια που έχει χρειαστεί να κοντρολάρουμε το παιχνίδι και άλλα με πιο δυνατές αντιπάλους. Να σεβαστούμε τον αντίπαλο».

Το αν «γυαλίζει» το μάτι των παικτών του«Όπως είπα και πριν είμαστε έτοιμοι και δεν έχουμε δικαιολογίες. Ξέρουμε το πότε θέλουν την παραπάνω ώθηση οι παίκτες και το πότε να είναι πιο ήρεμοι. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Θέλουμε το παιχνίδι μας και να συγκεντρωθούμε στον αγώνα και όχι τα γύρω γύρω».

Την άμυνα: «Είναι περισσότερο απόφαση για ορισμένους παίκτες. Δεν θα πούμε πολλά για το σύστημα. Θα παίξουμε το σύστημά μας. Δεν είμαι από τους προπονητές που αλλάζουν το σύστημα. Θα κοιτάξουμε να χρησιμοποιήσουμε παίκτες που ξέρουν τι να κάνουν».

Τη φιλοσοφία του Καζακστάν«Έχουν ξεκάθαρο τρόπο που παίζουν και έχουν μία συνέχεια και συνέπεια. Δεν σταματάνε. Οπότε εάν σταματήσεις ή τα παρατήσεις θα έχεις πρόβλημα. Είναι σαν μία μηχανή. Δεν σταματούν. Γι΄ αυτό έχουν επιφέρει εκπλήξεις σε αρκετές ομάδες. Εάν δεν παίξουμε καλά θα έχουμε πρόβλημα».

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: