ΑΔΕΔΥ για ν/σχ ΥΠΕΣ: Η κυβέρνηση φτιάχνει ένα κράτος της αδικίας και των αρεστών της
23 December 2020
“Γίνεται ήδη κατάχρηση στη Λάρισα”
24 December 2020

Πολιτική κόντρα για το Δημοτικό Ραδιόφωνο στην Λάρισα

Την πρόθεση της δημοτικής αρχής να μετατρέψει το Δημοτικό Ραδιόφωνο από υπηρεσία, σε επιχείρηση – εταιρεία ειδικού σκοπού, ανήγγειλε ο δήμαρχος Λαρισαίων στο πλαίσιο της χθεσινής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου.

Τη συζήτηση για τη λειτουργία του Δημοτικού Ραδιοφώνου καθώς και για όσα συνέβησαν πρόσφατα σε εκπομπή συνεργάτη του και προκάλεσαν την αντίδραση της Ένωσης Αστυνομικών Λάρισας, και την απομάκρυνσή του, με απόφαση της δημοτικής αρχής, έφερε στη συνεδρίαση του σώματος με αίτημά του ο επικεφαλής της «Λαρισαίων Κοινόν» Κ. Βαϊούλης, ενώ παράλληλα κατατέθηκαν δύο ψηφίσματα από τις παρατάξεις,«Λάρισα Μπροστά» «για τη στήριξη των αστυνομικών υπαλλήλων που έχουν βρεθεί στην πρώτη γραμμή της μάχης απέναντι στον κορονοϊό» και «Λαϊκή Συσπείρωση», που ζήτησε την ανάκληση της απομάκρυνσης του συνεργάτη-παραγωγού του Ραδιοφώνου.

“Στοχοποίηση του Δημοτικού Ραδιοφώνου από ακροδεξιούς κύκλους…” ισχυρίστηκε στην παρέμβασή του δήμαρχος Λαρισαίων και όσον αφορά την απόφαση του για την παύση του συνεργάτη – παραγωγού του ραδιοφώνου δήλωσες πως “υπερέβη τα εσκαμμένα και έκανε υπέρβαση, που με οδήγησε στην απόφαση της παύσης του”.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: