Διόρθωση πλημμελειών στις κτηματολογικές εγγραφές για τους ΟΤΑ Α’ και Β’ βαθμού
29 July 2021
Επιστολή διαμαρτυρίας Δημάρχου Μουζακίου για το κλείσιμο σχολικών μονάδων στο Φανάρι
29 July 2021

Πράσινο Ταμείο: Νέα Πρόσκληση υποβολής προτάσεων για δήμους κάτω των 20.000 κατοίκων

Το Πράσινο Ταμείο με νέα πρόσκληση καλεί τους Δήμους της χώρας που έχουν πληθυσμό κάτω των 20.000 κατοίκων καθώς και τους Συνδέσμους της αντίστοιχης χωρικής επικράτειας, να υποβάλλουν τις προτάσεις τους, σύμφωνα με τον Οδηγό Διαχείρισης Χρηματοδοτικού Προγράμματος: «ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΙΣΟΖΥΓΙΟΥ» για τα έτη 2021-2022, Άξονας Προτεραιότητας (Α.Π. 2) «Αστική Αναζωογόνηση & Λοιπές δράσεις Περιβαλλοντικού Ισοζυγίου».

Η πρόσκληση είναι η δεύτερη από τις από τις δύο προβλεπόμενες στο πλαίσιο του ολοκληρωμένου χρηματοδοτικού προγράμματος «Δράσεις Περιβαλλοντικού Ισοζυγίου» του άξονα προτεραιότητας «Αστική Αναζωογόνηση & Λοιπές δράσεις Περιβαλλοντικού Ισοζυγίου» για τα έτη 2021 – 2022.

Επισημαίνεται, ότι για κάθε δήμο υπάρχει ο περιορισμός της υποβολής έως δύο προτάσεων για τη χωρική του επικράτεια και στο ίδιο Μέτρο και οι δύο προτάσεις, είτε οι προτάσεις υποβληθούν από το δήμο είτε από αρμόδιο Σύνδεσμο, σύμφωνα με τα αναφερόμενα στον Οδηγό Διαχείρισης του Χρηματοδοτικού Προγράμματος.

Η πρόσκληση θα παραμείνει ανοιχτή από την Δευτέρα 26 Ιουλίου 2021 και ώρα 10:00 έως και την Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 13:00, που είναι καταληκτική ημερομηνία υποβολής των προτάσεων.

Η υποβολή των προτάσεων γίνεται αποκλειστικά και μόνο ηλεκτρονικά, από την ιστοσελίδα του Πράσινου Ταμείου (www.prasinotameio.gr).

ΟΔΗΓΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟ ΙΣΟΖΥΓΙΟ 2021-22

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 2021 Β ΦΑΣΗ

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: