Αυτοψίες της Υπουργού Πολιτισμού σε τρία εν εξελίξει έργα στο κέντρο της Αθήνας
18 October 2024
Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος: Νέα δωρεά αλκοολομέτρων στην Τροχαία
18 October 2024

Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του Κ.Α.Π.Η. Μουζακίου

Με επιτυχία και πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης 16/10, τα εγκαίνια του Κ.Α.Π.Η Μουζακίου.

Η εκδήλωση έγινε σε ένα πολύ ευχάριστο κλίμα, παρουσία της προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου κ.Φανής Δασκάλου, του Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής και Εθελοντισμού κ.Χρήστου Κουτρομάνου και του προέδρου Μουζακίου κ.Αχιλλέα Καταραχιά.

.“Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που βρισκόμαστε σήμερα στα εγκαίνια του Κ.Α.Π.Η Μουζακίου, σε έναν χώρο που οι άνθρωποι της τρίτης ηλικίας περνούν τον χρόνο τους καθημερινά.

Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζουν ότι είμαστε δίπλα τους, να ακούμε τους προβληματισμούς τους και να δεχόμαστε προτάσεις για να διοργανώνουμε όμορφες δράσεις και εκδρομές.

Εκ μέρους του Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής και Εθελοντισμού, έχω τη χαρά να σας ανακοινώσω πως μία φορά το μήνα θα έχουμε στον χώρο του Κ.Α.Π.Η χορωδία ώστε να περνάτε ευχάριστα τον χρόνο σας, ενώ θα πραγματοποιούνται και πολύ ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις”, ανέφερε χαρακτηριστικά η πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου κ.Φανή Δασκάλου.

Γραφείο τύπου Δήμου Μουζακίου

.

.

Πηγή: https://www.karditsalive.net/karditsa/topiki-epikerotita/%CF%80%CF%81%CE%B1%CE%B3%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%AE%CE%B8%CE%B7%CE%BA%CE%B1%CE%BD-%CF%84%CE%B1-%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CE%AF%CE%BD%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BA-%CE%B1-%CF%80-%CE%B7-%CE%BC%CE%BF%CF%85%CE%B6%CE%B1%CE%BA%CE%AF%CE%BF%CF%85

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: