Συνταγή Σπαθοαλοιφής
1 November 2020
Θρήνος στην Οιχαλία: Έφυγε από τη ζωή 14χρονη μαθήτρια
2 November 2020

ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ: Κατά των εξαγωγών όπλων στην Τουρκία οι Πράσινοι της Γερμανίας

Ακόμα μία φορά οι Πράσινοι της Γερμανίας τάσσονται υπέρ των συμφερόντων της χώρας μας στη διαμάχη με την Τουρκία.
Το Πράσινο Κίνημα ως Υποστηρικτής του Ευρωπαϊκού Πράσινου Κόμματος και των Ευρωπαίων Πρασίνων στη χώρα μας θέλει να κάνει ευρύτερα γνωστό ότι ξεκάθαρα οι Πράσινοι της Γερμανίας υποστήριξαν ότι «οι εξαγωγές πολεμικών όπλων στην Τουρκία, ειδικά η παράδοση των υποβρυχίων που έχουν παραγγελθεί στην ThyssenKrupp, θα έπρεπε να σταματήσουν άμεσα καθώς το τουρκικό πολεμικό ναυτικό απειλεί τα εξωτερικά σύνορα της ΕΕ στην ανατολική Μεσόγειο».
Πρόκειται για μία ακόμη δημόσια τοποθέτηση Ευρωπαίων Πρασίνων που από την μία ενισχύει τις θέσεις της χώρας μας και παράλληλα εγκαλεί την ΕΕ για την τακτική που ακολουθεί.
Χαρακτηριστικά, για αυτό το ζήτημα τοποθετήθηκε και ο Συμπρόεδρος του Πράσινου Κινήματος Κώστας Καλογράνης, ο οποίος δήλωσε: «Μας γεμίζει υπερηφάνεια όταν οι Ευρωπαίοι Πράσινοι έρχονται και βάζουν στη σωστή βάση τη συζήτηση με τη γείτονα Τουρκία. Το Πράσινο Κίνημα έχει αποδείξει με εύστοχες επιλογές και αποφάσεις ποιο είναι το καλύτερο για τη χώρα μας. Ελπίζουμε να εισακουστούν από αυτούς που φέρουν την ευθύνη των αποφάσεων.»

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: