Οι σκάρτες φιλίες, είναι το μεγαλύτερο μάθημα στη ζωή σου!
16 January 2020
Πανικός στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας: Γιατροί και νοσηλευτές εκτέθηκαν σε σύφιλη
16 January 2020

Προβλήματα ειναι…τα Υγείας!!!Οχι όλα τ άλλα!!!

Όλοι οι άνθρωποι σε κάποια στιγμή της ζωής τους, όσο καλοφτιαγμένο κι αν είναι το σενάριό τους, περνάνε δύσκολες στιγμές. Σημασία έχει, όμως, τότε να φωτίσεις όλες εκείνες τις μικρές γωνιές της ζωής σου και να πας παρακάτω. Γιατί, στο τέλος, το φως θα έρθει και στο κέντρο. Έπειτα από κάθε περιπέτεια που έρχεσαι αντιμέτωπος, γίνεσαι πιο δυνατός, εξασκείς τα αντανακλαστικά σου και χτίζεις βάσεις για το μέλλον με σταθερότητα, υπομονή, κατανόηση κι αντοχή. Οι δύσκολες συνθήκες της ζωής είναι εκείνες που δεν μπορείς να λύσεις ούτε μόνο με ταξίδια, ούτε έχοντας μόνο δίπλα σου τον άνθρωπο που αγαπάς, ούτε κρατώντας μόνο ένα γεμάτο πορτοφόλι.

Αν το δεις κι από μαθηματική οπτική, τα προβλήματα υπάρχουν για να απαιτούν τις λύσεις κι οι προβληματισμοί θα έρχονται και θα παρέρχονται σαν αλατοπίπερο στο κυρίως μενού της ζωής. Είναι, ωστόσο, ευκαιρία να εξελίξεις τη ζωή σου και να δημιουργήσεις μια ακόμα πιο όμορφη εκδοχή σου. Μην αφήνεις κανέναν –προπάντων τον εαυτό σου– να σε ρίξει, λοιπόν.

Ξέρεις, είναι πολύ εύκολο να πέσεις σε αυτή τη λούμπα και να μιζεριάζεις απ’ το πρωί ως το βράδυ. Η ζωή κάθε μέρα σού χαρίζει απλόχερα λόγους γύρω σου για να μην είσαι καλά. Εσύ, όμως, ψάξε και βρες εκείνον τον έναν και μοναδικό λόγο για να ‘σαι. Αξίζει τον κόπο, γιατί η ζωή είναι ωραία, σου απλώνει το χέρι και σε περιμένει να πάτε μαζί παρακάτω. Με το πρόβλημά ή τον προβληματισμό σου παράλληλα σε καλεί να προχωρήσετε μαζί και κάποια στιγμή θα το αφήσει μόνη της στην άκρη. Μόλις βεβαιωθεί ότι πέρασες με άριστα τις εξετάσεις πηγή:Pillowfights.gr

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: