Καρδίτσα: Προς αναβολή η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση και για το 2021
31 March 2021
Εξουδετερώθηκε παλιό βλήμα όλμου στις Πλάκες
31 March 2021

Προγραμματική σύμβαση ΥΠΕΣ – ΕΕΤΑΑ ύψους 60 εκ. ευρώ για το πρόγραμμα “Βοήθεια στο Σπίτι”

Υπεγράφη και δημοσιεύτηκε η Προγραμματική Σύμβαση μεταξύ του υπουργείου Εσωτερικών και της ΕΕΤΑΑ για το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι». Η σύμβαση ισχύει από την 1η Ιανουαρίου μέχρι τη δημοσίευση του διορισμού των επιτυχόντων των οριστικών πινάκων διοριστέων της Προκήρυξης 4Κ/2020, στην περίπτωση που ο διορισμός οριστικοποιηθεί πριν από τις 31 Δεκεμβρίου, διαφορετικά η διάρκεια της Προγραμματικής Σύμβασης ορίζεται μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2021 και κάθε περίπτωση μέχρι 31 Μαΐου 2022.

Το ποσό χρηματοδότησης των παρεχόμενων υπηρεσιών ανέρχεται στα 60 εκ. ευρώ και θα προέρχεται από πιστώσεις που εγγράφονται στον τακτικό προϋπολογισμό του ΥΠΕΣ.

Από το συνολικό ποσό, θα παρακρατηθεί από την ΕΕΤΑΑ Α.Ε. ποσό 340.000,00 ευρώ για την κάλυψη των διαχειριστικών δαπανών του προγράμματος.

Η καταβολή των ποσών στην ΕΕΤΑΑ Α.Ε. θα πραγματοποιηθεί σε 3 δόσεις.

Η Α΄ δόση θα αποτελεί το 75 % του ποσού, η Β΄ δόση το 17 % και η Γ΄ δόση θα αποτελέσει το 8 % του συνολικού ποσού.

Η Α΄ δόση, ήτοι ποσοστό 75%, θα καταβάλλεται στους Φορείς, μετά τη συλλογή σχετικών στοιχείων από τους συμμετέχοντες στο Πρόγραμμα και ειδικότερα των υπεύθυνων δηλώσεων από τους υπευθύνους των δομών σχετικά με τις παρασχεθείσες υπηρεσίες από τον χρόνο έναρξης της παροχής τους, τον αριθμό των εξυπηρετούμενων ατόμων, καθώς και όλα τα απαραίτητα στοιχεία του κάθε Φορέα / δομής, όπως αυτά θα καθορισθούν από την Επιτροπή Παρακολούθησης.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: