Λουτσέσκου: Είμαστε σοβαροί και ξέρουμε τι θέλουμε
7 March 2024
Champions League: Υπέφερε η Ρεάλ Μ., άνετα η Σίτι
7 March 2024

Προς ολοκλήρωση οδεύει το έργο του περιφερειακού δακτυλίου της Καρδίτσας (+Φωτο +Βίντεο)

Σε προχωρημένο στάδιο βρίσκεται πλέον το έργο «Παράκαμψη πόλεως Καρδίτσας: Κατασκευή τμήματος από έξοδο προς Αγιοπηγή έως έξοδο προς  Μητρόπολη» – η πρώην οδός Ολύμπου- με το οποίο θα ολοκληρωθεί ο Περιφερειακός Δακτύλιος της πόλης της Καρδίτσας.

Συνεργείο της αναδόχου εταιρείας εκτελεί τις τελευταίες ημέρες εργασίες οδοστρωσίας με τα υλικά που θα αποτελέσουν την υπόβαση για την ασφαλτόστρωση του οδικού τμήματος.

Όπως ανέφερε στο KarditsaLive.Net η Προϊσταμένη της Δ/νσης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Θεσσαλίας -που έχει την αρμοδιότητα υλοποίησής του καθώς το συγκεκριμένο οδικό τμήμα αποτελεί εθνικό οδικό δίκτυο- κ. Σταυρ. Καρρά το έργο βαίνει προς την ολοκλήρωσή του, καθώς εντός των ημερών ολοκληρώνεται η προετοιμασία του δρόμου για την ασφαλτόστρωσή του, με την μοναδική αλλά όχι σημαντική εκρεμμότητα να είναι η τοποθέτηση εντός ιστού φωτισμού με μια υπογειοποίηση που κάνει o ΔΕΔΔΗΕ.

Η συμβατική προθεσμία για την ολοκλήρωσή του έργου λήγει στις 31 Μαρτίου, με τον ανάδοχο να έχει ζητήσει μια μικρή παράταση 2 μηνών μέχρι το τέλος Μαΐου περισσότερο για να τακτοποιηθούν διαδικαστικά θέματα, καθώς εκτός απροόπτου το έργο θα έχει ολοκληρωθεί αρκετά νωρίτερα.

Το έργο «Παράκαμψη πόλεως Καρδίτσας: «Κατασκευή τμήματος από έξοδο προς Αγιοπηγή έως έξοδο προς  Μητρόπολη» αφορά στη διαπλάτυνση του κύριου οδικού τμήματος της παράκαμψης Καρδίτσας από την έξοδο προς Μητρόπολη (οδός Ταυρωπού) έως την έξοδο προς Αγιοπηγή (οδός Κουμουνδούρου), μήκους 1.1 χλμ.

Με το έργο επιτυγχάνεται η ολοκλήρωση του περιφερειακού δακτυλίου της Καρδίτσας με αποτέλεσμα την ταχύτερη, ασφαλέστερη και πιο άνετη σύνδεση της Καρδίτσας με την Ε65, η  επίλυση κυκλοφορικών προβλημάτων στον αστικό ιστό λόγω της  αποφόρτισης αστικών οδών αλλά και η βελτίωση της εξυπηρέτησης του Σιδηροδρομικού Σταθμού.

Κωστής Κριτσιάνης

Πηγή: https://www.karditsalive.net/karditsa/topiki-epikerotita/%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%82-%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%BA%CE%BB%CE%AE%CF%81%CF%89%CF%83%CE%B7-%CE%BF%CE%B4%CE%B5%CF%8D%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%BF-%CE%AD%CF%81%CE%B3%CE%BF-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CF%86%CE%B5%CF%81%CE%B5%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CF%8D-%CE%B4%CE%B1%CE%BA%CF%84%CF%85%CE%BB%CE%AF%CE%BF%CF%85-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%B4%CE%AF%CF%84%CF%83%CE%B1%CF%82-%CF%86%CF%89%CF%84%CE%BF-%CE%B2%CE%AF%CE%BD%CF%84%CE%B5%CE%BF

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: