Λάρισα: Μεγαλώνει ο στόλος Καθαριότητας
11 December 2020
Αποκομμένο οδικά το Λεοντίτο Αργιθέας λόγω βροχοπτώσεων
11 December 2020

Προσπάθησαν να εξαπατήσουν αρτοποιούς

Μήνυση κατ’ αγνώστων κατέθεσε σήμερα στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Νοτίου Πηλίου Δημ. Παρρησιάδης, το όνομα του οποίου χρησιμοποίησαν άγνωστοι για να εξαπατήσουν δύο αρτοποιούς στην Αργαλαστή και στον Λαύκο με τη μέθοδο της δήθεν κατάθεσης μεγαλύτερων ποσών σε τράπεζα

Σήμερα το πρωί άγνωστος τηλεφώνησε σε αρτοποιό στον Λαύκο, παριστάνοντας τον αντιδήμαρχο και του ζήτησε να παραδίδει κάθε δεύτερη μέρα 50 κ. ψωμί για τις άπορες οικογένειες του Δήμου.

Ο αρτοποιός δέχτηκε, αλλά όταν ο συνομιλητής του ζήτησε αριθμό λογαριασμού για να καταθέσει τα χρήματα, υποψιάστηκε ότι κάτι δεν πάει καλά και του είπε «θα τα πούμε μετά».

Ο επαγγελματίας κάλεσε τον αντιδήμαρχο, που διέψευσε ότι ήταν ο άνθρωπος που του τηλεφώνησε.

Το ίδιο συνέβη και με ιδιοκτήτρια φούρνου στην Αργαλαστή, που όμως έδωσε τραπεζικό λογαριασμό στον άγνωστο για να της καταθέσει υποτίθεται 950 €. Όμως της ξανατηλεφώνησε και της είπε ότι από λάθος κατέθεσε 9.500 € και της ζήτησε να επιστρέψει τη διαφορά. Η γυναίκα απάντησε ότι δεν ξέρει να χειρίζεται το e banking και ζήτησε προθεσμία μιας μέρας για να πάει στην τράπεζα και να στείλει τα χρήματα.

Τελικά, αποδείχτηκε ότι πρόκειται για απάτη και ο αντιδήμαρχος κατέθεσε μήνυση κατ’ αγνώστων στην Αστυνομία.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: