«Indiana Jones and the Dial of Destiny»: Παγκόσμια πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Καννών
4 April 2023
Υπόθεση Πάτρας: «Δεν υπήρχε κανένα αίτιο για την ανακοπή της Τζωρτζίνας» κατέθεσε παιδοκαρδιολόγος
4 April 2023

Πρόβλημα από τη βροχή στη μία αίθουσα του νηπιαγωγείου Μητρόπολης

Οι επιπτώσεις των προβλημάτων που παρουσιάζουν σημεία της στέγης στο νηπιαγωγείο Μητρόπολης, εμφανίστηκαν το διήμερο 3-4 Απριλίου λόγω των δυνατών βροχοπτώσεων.

Το θέμα, σύμφωνα με πληροφορίες μας δεν είναι τωρινό και δεν είναι η πρώτη φορά που καλείται να το αντιμετωπίσει το σχολείο. Στις περιπτώσεις που η βροχή ξεπερνά τα όρια του ήπιου, από το ταβάνι τρέχουν νερά και απαιτείται η χρήση κουβάδων για να συγκεντρώνονται και να μην προκαλέσουν ζημιές.

Ακόμα χειρότερα τα νερά «διαφεύγουν» από το σημείο κοντά στο φωτιστικό οροφής, άρα στην ηλεκτρολογική εγκατάσταση, με ότι αυτό συνεπάγεται σε επικινδυνότητα για παιδιά και εκπαιδευτικούς. 

To KarditsaLive.Net επικοινώνησε με τον αντιδήμαρχο κ. Στέφανο Θεολόγη ο οποίος και επιβεβαίωσε την ύπαρξη του προβλήματος, υποστηρίζοντας ότι ο Δήμος βρίσκεται σε συνεννόηση με τους προϊσταμένους για την αντιμετώπισή του.

Την δεδομένη χρονική στιγμή, μας είπε είναι σε εξέλιξη εργολαβία στην οποία και θα προσπαθήσουμε να εντάξουμε και το συγκεκριμένο κτίριο, προκειμένου να αλλαχθεί εξ ολοκλήρου η σκεπή. Σε κάθε περίπτωση όμως, κατέληξε, ακόμα κι αν δεν ενταχθεί ή καθυστερήσουν οι εργασίες, θα παρέμβουμε προκειμένου να δοθεί έστω προσωρινή λύση, μέχρι την οριστική.

Γνώστης του θέματος που αντιμετωπίζει το κτίριο, δήλωσε στην ηλεκτρονική μας εφημερίδα και ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Γκόλτσος, υπογραμμίζοντας ότι έχει ενημερωθεί ο Δήμος και οι αρμόδιες υπηρεσίες του, προκειμένου να δρομολογηθούν εξελίξεις.

Απαντώντας, δε, σε ερώτημά μας, για τα μαθήματα στα σχολείο, διαβεβαίωσε ότι δεν υπήρξε επίπτωση στην εκπαιδευτική διαδικασία και αυτό γιατί το νηπιαγωγείο είναι μονοθέσιο και το κτίριο διαθέτει δύο αίθουσες οπότε το μάθημα γίνεται κανονικά στην δεύτερη εξ αυτών.

Π.Κ.

φωτογραφία αρχείου

Πηγή: https://www.karditsalive.net/karditsa/topiki-epikerotita/%CF%80%CF%81%CF%8C%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%B7-%CE%B2%CF%81%CE%BF%CF%87%CE%AE-%CF%83%CF%84%CE%B7-%CE%BC%CE%AF%CE%B1-%CE%B1%CE%AF%CE%B8%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BD%CE%B7%CF%80%CE%B9%CE%B1%CE%B3%CF%89%CE%B3%CE%B5%CE%AF%CE%BF%CF%85-%CE%BC%CE%B7%CF%84%CF%81%CF%8C%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B7%CF%82

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: