Υπεγράφη η σύμβαση για ασφαλτικές εργασίες στο χώρο που θα στεγαστεί η Σχολή Αστυφυλάκων στο Μουζάκι
16 October 2024

Πρώτη ήττα για Ποτσετίνο με τις ΗΠΑ

Την πρώτη ήττα του ως προπονητής των Ηνωμένων Πολιτειών γνώρισε ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, χάνοντας σε φιλική αναμέτρηση από το Μεξικό με 2-0, στη Γουαδαλαχάρα.

Ο πρώην προπονητής των Τότεναμ, Παρί Σεν Ζερμέν και Τσέλσι, ο οποίος προσλήφθηκε τον περασμένο μήνα, έκανε ντεμπούτο με μια φιλική νίκη (2-0) εναντίον του Παναμά πριν από τέσσερις ημέρες, στο Όστιν (Τέξας).

Όμως το Μεξικό αποδείχθηκε πολύ πιο σκληρός αντίπαλος και οι Ηνωμένες Πολιτείες δέχθηκαν δύο γκολ, που σημείωσαν ο σέντερ φορ της Φούλαμ Ραούλ Χιμένεθ στο 22ο και ο Σέζαρ Χουέρτα, στο 49ο λεπτό.

«Δεν παίξαμε καλά», σχολίασε ο 52χρονος Αργεντινός. «Αλλά νομίζω ότι αυτού του είδους οι αγώνες είναι τέλειοι για μάθηση».

«Το Μεξικό ήταν λίγο καλύτερο κι άξιζε τη νίκη. Για εμάς είναι ένα ταξίδι που ξεκίνησε μόλις πριν από λίγες μέρες… Μπορούμε να βελτιωθούμε και να μάθουμε από αυτή την απόδοση», πρόσθεσε.

Ωστόσο, οι Ηνωμένες Πολιτείες έπαιξαν χωρίς πολλούς σημαντικούς παίκτες, συμπεριλαμβανομένων των επιθετικών Τιμ Γουεά (Γιουβέντους) και Φολάριν Μπάλογκαν (Μονακό).

Σε σύγκριση με τον αγώνα με τον Παναμά, έλειπαν επίσης οι Κρίστιαν Πούσιλικ (Μίλαν) και Γουέστον ΜακΚένι (Γιουβέντους). Οι Ηνωμένες Πολιτείες και το Μεξικό προκρίνονται αυτόματα για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026, το οποίο θα φιλοξενήσουν μαζί με τον Καναδά.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: