Λουκασένκο: Είχα προειδοποιήσει τον Πριγκόζιν να «προσέχει»- «Δεν μπορώ να φανταστώ» ότι ευθύνεται ο Πούτιν
25 August 2023
Υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά στον Άγιο Εύβοιας
26 August 2023

Πυρκαγιές: Νέες συλλήψεις στην Εύβοια για εμπρησμό

Νέες προσαγωγές για εμπρησμό, οι οποίες μετατράπηκαν σε συλλήψεις, έλαβαν χώρα στην περιοχή της Εύβοιας.

Αναλυτικότερα, οι αρχές προχώρησαν στην σύλληψη ενός 18χρονου άνδρα στα Ψαχνά της Εύβοιας, ο οποίος είχε βάλει φωτιά σε θάμνο και καταγράφηκε από τις κάμερες που υπήρχαν στην περιοχή.

Σε αυτή την περίπτωση η Πυροσβεστική πρόλαβε να την σβήσει εγκαίρως.

Το εντυπωσιακό, ωστόσο, σύμφωνα με την τηλεόραση του Alpha, είναι ότι τον νεαρό κατήγγειλε αργότερα η μητέρα του, η οποία συνελήφθη επίσης καθώς ο 18χρονος άνδρας φαίνεται να αντιμετωπίζει προβλήματα με την υγεία του. Η μητέρα του κατηγορείται για την ελλιπή επιμέλειά του.

Σε άλλη περίπτωση, στην Κάρυστο, η αστυνομία προσήγαγε τρία άτομα. Στην πορεία ο ένας από αυτούς ομολόγησε ότι έβαλε τέσσερις πυρκαγιές στην περιοχή. Ως εκ τούτου, συνελήφθη και θα οδηγηθεί στην εισαγγελία.

Δίωξη για κακούργημα στον 45χρονο που συνελήφθη για εμπρησμό στον Αυλώνα

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος άσκησε η Εισαγγελία σε βάρος του 45χρονου που συνελήφθη χθες κατηγορούμενος για εμπρησμό στην περιοχή του Αυλώνα.

Ο 45χρονος παραπέμφθηκε να απολογηθεί σε ανακριτή για εμπρησμό από πρόθεση αλλά ζήτησε και πήρε προθεσμία για την ερχόμενη Τρίτη. Μέχρι τότε κρατείται στην Ασφάλεια.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ, σε βάρος του έχουν προκύψει στοιχεία, τα οποία αποδεικνύουν ότι σε τουλάχιστον τρεις περιπτώσεις ο 45χρονος, πρώην δικηγόρος στο επάγγελμα, ήταν ο υπαίτιος έναρξης της φωτιάς.

Σε κατ’ οίκον έρευνα, που διεξήχθη, ανευρέθησαν προσανάμματα, ένα φλόγιστρο και πευκοβελόνες.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: