Ανεβάζει τον πήχη η Ελλάδα για τις ορυκτές πρώτες ύλες
17 November 2023
Αλλά 8 εκατ. ευρώ πιστώθηκαν σε πλημμυροπαθείς, δικαιούχους της πρώτης αρωγής
17 November 2023

Π. Κόκκαλης: Έχω στο μυαλό μου ένα πράσινο κόμμα- Αναδιάταξη του χώρου αριστερά της ΝΔ

Για ένα νέο πράσινο κόμμα έκανε λόγο ο ευρωβουλευτής Πέτρος Κόκκαλης, καθώς σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ μίλησε για πολιτικό κενό και περιέγραψε τον φορέα που θεωρεί ότι θα πρέπει να το καλύψει. «Ένα πράσινο κόμμα είναι οπωσδήποτε κάτι που έχω στο μυαλό μου», τόνισε.

Ωστόσο, ο κ. Κόκκαλης σημείωσε ότι «η ηγεσία και η ηγετική θέση» δεν είναι στην δική του κουλτούρα. Επιπλέον, αναφέρθηκε σε μια «αναδιάταξη του χώρου αριστερά της ΝΔ », την οποία έκρινε ως απαραίτητη.

Μιλώντας για την άποψη που θα εκφράζει ο φορέας τον οποίο περιέγραψε, σχολίασε πως «κανείς δεν περισσεύει». Παράλληλα, υπογράμμισε ότι «πρέπει να υπάρχει αυτόνομα και ξεκάθαρα η πολιτική φωνή που είναι εδραιωμένη στην ευρωπαϊκή πολιτική, που βάζει μπροστά τον άνθρωπο».

Ο ευρωβουλευτής άφησε αιχμές για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, καθώς υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα αποχώρησε από την ευρωομάδα του κόμματος. «Έχω την αίσθηση ότι δεν μπορώ να λειτουργήσω με τον τρόπο για τον οποίο εξελέγην, για τον οποίο είχα την εμπιστοσύνη των ανθρώπων που με ψήφισαν», ανέφερε. «Στη νέα διάταξη του ΣΥΡΙΖΑ δεν χωρά η έννοια «κλιματική κρίση», σχολίασε ο Πέτρος Κόκκαλης.  Τέλος, χαρακτήρισε προσβλητικές τις αναφορές περί «5ης Φάλαγγας» και «υπονομευτών».

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: