Πράσινο Κίνημα: Με τη μηδενική πρόληψη έχουμε Καλοκαίρι με πολλές πυρκαγιές
25 May 2021
17χρονη ξεσπά: «Η μαμά μου μού κάνει δίαιτα από τα 7 και νιώθω απαίσια με το σώμα μου»
25 May 2021

Π. Μαυρέας: “Να χαρακτηριστούν ως έγκλημα κατά της ανθρωπότητας οι πυρκαγιές”

Άρθρο – παρέμβαση του υποψήφιου Βουλευτή Β΄Πειραιά, Πέτρου Μαυρέα

Παρατηρούμε εδώ και χρόνια να καίγεται η Ελλάδα μας και τις περισσότερες φορές αυτό να μην είναι τυχαίο γεγονός αλλά καθαρά εμπρησμός.
Το τελευταίο διάστημα στη χώρα μας φυτρώνουν σαν τα μανιτάρια οι ανεμογεννήτριες σε μέρη που έχουν πάρει φωτιά.
Δυστυχώς οι κυβερνήσεις που πέρασαν δεν κατάφεραν και δεν μπόρεσαν να ελέγξουν το θέμα των πυρκαγιών στην Ελλάδα, αυτό φαίνεται να συμβαίνει γιατί δεν υπάρχει πολιτική βούληση και ένα Πλαίσιο σε θέματα πυρκαγιών πού να διασφαλίζει ότι οι περιοχές αυτές θα είναι αναδασωτέες και θα αποκλείονται από κάθε επιχειρηματική η οικιστική κατοίκηση.
Σε ότι αφορά τώρα στις πυρκαγιές, θα πρέπει να χαρακτηρίζονται ως έγκλημα κατά της ανθρωπότητας γιατί το να εξαφανίζεις το οξυγόνο από τη γη, αυτό προφανώς και δεν είναι μόνο εθνικό θέμα.
Πρέπει όλοι να σκεφτούμε και ιδιαίτερα ο λαός να ενημερωθεί ότι κλέβουμε οξυγόνο από τις επόμενες γενιές, αφού δεν κάνουμε τίποτα προκειμένου να σταματήσουμε το έγκλημα και να αναπτύξουμε δασικούς πνεύμονες.
Βλέπετε όταν ένα δάσος καεί “βοηθάει”:

  • στο να πουλήσουμε ξυλεία,
  • στο να ταΐσουμε τα αιγοπρόβατα μας,
  • στο να μπορέσουμε να ανοίξουμε εργοστάσια εξόρυξης ορυκτού πλούτου,
  • στο να περάσουμε με άνεση τα τριαξονικά που κουβαλάνε τις ανεμογεννήτριες, να καταστρέψουμε εκατοντάδες τετραγωνικά μέτρα γης και να ρίξουμε εκατοντάδες τόνους τσιμέντο προκειμένου να σταθεροποιήσουμε τις γεννήτριες,
    και τέλος εξυπηρετεί τα μεγάλα βιομηχανικά συμφέροντα τα οποία είναι αυτά που χρηματοδοτούν τα κόμματα με τα οποία συνεργάζονται.
    Θα πρέπει λοιπόν διανύοντας την τέταρτη βιομηχανική και τεχνολογική επανάσταση να αναρωτηθούμε εμείς οι πολίτες εάν θέλουμε να ζήσουμε σε ένα περιβάλλον όπου θα υπάρχει το τσιμέντο, οι κεραίες 5g, η μόλυνση από διάφορους κορωνοϊούς που δημιουργούνται από την έλλειψη καθαρού οξυγόνου ή αν θέλουμε ένα περιβάλλον ανθρώπινο καθαρό και βιώσιμο για τα παιδιά μας.

Πέτρος Μαυρέας

Υποψήφιος Βουλευτής Β΄ Πειραιά

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: