Φρ. Κουτεντάκης: Υπό προϋποθέσεις το πρωτογενές πλεόνασμα για το 2024
19 December 2023
Ακυρώθηκε η απόφαση του Δ.Σ. Παλαμά που αφορούσε έγκριση μέτρων για τη στήριξη και ανακούφιση των πλημμυροπαθών
19 December 2023

Ρέντης: Τα νεότερα για την υγεία του αστυνομικού – Το ιατρικό ανακοινωθέν

Διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Νίκαιας παραμένει ο 31χρονος αστυνομικός, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά από ναυτική φωτοβολίδα έξω από το κλειστό γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη, κατά τη διάρκεια του αγώνα βόλεϊ ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.

Σύμφωνα με το νεότερο ιατρικό ανακοινωθέν, το οποίο δημοσιεύθηκε το απόγευμα της Τρίτης, ο αστυνομικός παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση, υποστηριζόμενος με μηχανικό αερισμό και συνεχή εξωνεφρική κάθαρση.

Έχει διακοπεί η αγωγή με κατασταλτικά φάρμακα προκειμένου να εκτιμηθεί η νευρολογική του εικόνα στις επόμενες ημέρες.

Το ιατρικό ανακοινωθέν:

Κατόπιν ενημέρωσης των θεραπόντων ιατρών ο ασθενής παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλευόμενος στην ΜΕΘ διασωληνωμένος και υποστηριζόμενος με μηχανικό αερισμό και συνεχή εξωνεφρική κάθαρση. Έχει διακοπεί η αγωγή με κατασταλτικά φάρμακα προκειμένου να εκτιμηθεί η νευρολογική του εικόνα στις επόμενες ημέρες.


Πηγή: https://www.naftemporiki.gr/society/1552241/rentis-ta-neotera-gia-tin-ygeia-toy-astynomikoy-to-iatriko-anakoinothen/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=rentis-ta-neotera-gia-tin-ygeia-toy-astynomikoy-to-iatriko-anakoinothen

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: