Εντοπίστηκε για πρώτη φορά υπέρυθρο σέλας στον Ουρανό
29 October 2023
Παρασκευή 27/10/2023: 1 νέα απόφαση για εφάπαξ ενίσχυση σε επιχειρήσεις που επλήγησαν από τον "Ιανό" – Συνολικά 386 αποφάσεις μαζί με φυσικά πρόσωπα
29 October 2023

Ραφήνα: Κατάσχεση ναρκωτικών από το Λιμενικό σε κατοικία – Διέφυγαν οι δράστες

Αξιοποίησε πληροφορίες το Λιμενικό, που σε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση και έρευνα στην οικία 33χρονου αλλοδαπού και 55χρονης αλλοδαπής στη Ραφήνα την Παρασκευή, από  στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών και του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ραφήνας και της Ειδικής Ομάδας Επιχειρήσεων Πειραιά της Λιμενικής Αρχής Πειραιά, με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. «Κέλυ» εντόπισε ναρκωτικά.

Συγκεκριμένα, κατασχέθηκαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού μικτού βάρους 2 κιλών και 119,5 γρ., κατεργασμένη κάνναβη «σοκολάτα» συνολικού μικτού βάρους 22,8 γρ., συσκευή κινητής τηλεφωνίας, ψηφιακή ζυγαριά ακριβείας και πλήθος κενών πλαστικών συσκευασιών επιμερισμού ναρκωτικών ουσιών.

Σύμφωνα με το Λιμενικό, οι εν λόγω αλλοδαποί, στην προσπάθεια ακινητοποίησής τους από τα στελέχη του, εξαφανίστηκαν με Ι.Χ.Ε. όχημα, πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ραφήνας, που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανευρεθέντα.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: