«Γνωρίζουμε την πόλη με τα πόδια και με το μυαλό μας» – 10 Προτάσεις
30 October 2019
“Ο γύρος της Ελλάδας” για το περιβάλλον ξεκινάει!
30 October 2019

Σήμερα το συνέδριο WASTE 2019: Στερεά και Υγρά Απόβλητα

Το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας (ΤΕΕ) και η τεχνοοικονομική ιστοσελίδα economix.gr διοργανώνουν, υπό την αιγίδα του υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας, το Συνέδριο WASTE 2019: Στερεά και Υγρά Απόβλητα. Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 31 Οκτωβρίου 2019 στο ξενοδοχείο Grande Bretagne, στην Αθήνα.

Το Waste 2019 εστιάζει στους επιστημονικούς και τεχνικούς τομείς της κυκλικής οικονομίας, της επαναχρησιμοποίησης και της ανακύκλωσης όπως και της αξιοποίησης αποβλήτων και λυμάτων. Στόχος του Συνεδρίου είναι η εξεύρεση στρατηγικών προκειμένου οι εξαιρετικά καινοτόμοι αυτοί τομείς να αποτελούν βασικό πεδίο οικονομικής δραστηριότητας, αναπτυξιακό εργαλείο και βασικό άξονα της βιώσιμης ανάπτυξης, ειδικά στο πλαίσιο της αντιμετώπισης των επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής.

Την έναρξη του συνεδρίου θα κηρύξει ο Πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, Γιώργός Στασινός, ενώ θα συμμετέχουν κορυφαία στελέχη της Κυβέρνησης και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, μεταξύ των οποίων ο υπουργός Περιβάλλοντος & Ενέργειας, Κωστής Χατζηδάκης, ο γενικός γραμματέας Περιβάλλοντος, Κωνσταντίνος Αραβώσης, ο γενικός γραμματέας Συντονισμού Διαχείρισης Αποβλήτων του ΥΠΕΝ, Μανώλης Γραφάκος, ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, ο πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας, Κώστας Αγοραστός, οπρόεδρος του ΦΟΣΔΑ Κεντρικής Μακεδονίας Μιχάλης Γεράνης και ο προϊστάμενος Υποδιεύθυνσης Τομέα Περιβάλλοντος της ΕΥΔ ΥΜΕΠΕΡΑΑ του υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης, Νίκος Μαμαλούγκας.

Θα συμμετέχουν, μεταξύ άλλων και ομιλητές από εταιρείες που διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στον τομέα των έργων διαχείρισης και επεξεργασίας στερεών και υγρών αποβλήτων όπως ο διευθύνων σύμβουλος της ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ, Διονύσης Γεωργόπουλος, ο γενικός διευθυντής της ΙΝΤΡΑΚΑΤ, Χαράλαμπος Καλλής, ο γενικός διευθυντής της ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή, Γιώργος Αγραφιώτης, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ENVIROPLAN, μέλος του ΔΣ του ΣΕΓΜΕ, Χρήστος Τσομπανίδης, ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΠΤΑ Γιώργος Ηλιόπουλος, ο διευθύνων σύμβουλος της VM&A, Βαγγέλης Μιχαλόπουλος, ο γενικός διευθυντής της Ι. Φραντζής και Συνεργάτες, Γιάννης Φραντζής, ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΤΒΑ ΒΙ.ΠΕ., Αθανάσιος Ψαθάς, ο γενικός διευθυντής Αποχέτευσης της ΕΥΔΑΠ Κωνσταντίνος Βουγιουκλάκης, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΑΝΔΙΑΛΕ, Γεώργιος Δεληγιώργης, ο γενικός διευθυντής της Ανακύκλωσης Αδρανών Νότιας Ελλάδας, Θεοχάρης Μουρκάκος, ο διευθύνων σύμβουλος της COMBATT, Διονύσιος Μπουντουβάς και ο διευθύνων σύμβουλος της ReBattery, Κλεάνθης Παπανικολάου και άλλα στελέχη σημαντικών εταιρειών και φορέων του χώρου.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Συνεδρίου: https:// https://waste2019.economix.gr/

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: