Βουλή: Τροπολογία για αυστηρότερες ποινές για την κακομεταχείριση των ζώων
5 November 2020
Ενισχύονται με προσωπικό και αναβαθμίζονται σε υποδομές τα Δημοτικά Ιατρεία της Αθήνας
5 November 2020

Σε αυτοπεριορισμό η Κολυνδρίνη

Σε κατ’ οίκον περιορισμό, με πρωτοβουλία της ίδιας, τέθηκε από σήμερα η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Β. Σποράδων, Δωροθέα Κολυνδρίνη, μετά από διάγνωση ότι ο γιος της είναι θετικός στον κορονοϊό.
Η κ. Κολυνδρίνη υποβλήθηκε σε τεστ και βρέθηκε αρνητική στον ιό, αλλά αποφάσισε για προληπτικούς λόγους, να τεθεί σε αυτοπεριορισμό για λίγες ημέρες.
Το γεγονός γνωστοποίησε η ίδια η κ. Κολυνδρίνη με ανάρτησή της στην προσωπική της σελίδα στο FB στην οποία αναφέρει:
Στα πλαίσια της ειλικρινούς και εναργούς σχέσης που έχουμε κτίσει όλα τα χρόνια που συμπορευόμαστε, νοιώθω την ανάγκη να σας ενημερώσω η ίδια για ένα νέο δεδομένο που προέκυψε ….ο Γιος μου ο Απόστολος μετά από υποβολή σε τεστ covid 19 επιβεβαιώθηκε σήμερα ως θετικός στον Κορωνοιό, γεγονός που πάραυτα με οδήγησε στο να υποβληθώ και γω σε εξέταση, παρότι ο Απόστολος διαβιεί σε δικό του χώρο, η οποία κατέδειξε ότι είμαι ΑΡΝΗΤΙΚΗ στον Κορωνοιό. Ωστόσο για λόγους προληπτικούς και με απόλυτη υπευθυνότητα απέναντι σας, θέτω τον εαυτό μου σε αυτοπεριορισμό για τις επόμενες μέρες …Ο Απόστολος έχει ήπια συμπτώματα, είναι καλά, είναι εντελώς απομονωμένος και σύντομα θα τελειώσουν όλα και για όλους . .Υγεία και προσοχή…Μην υποτιμάται τον κίνδυνο …είναι εδώ …Φοράτε μάσκα και φερθείτε σα να νοσείτε στις μεταξύ σας επαφές. Στη Σόφια που σπουδάζει ο μικρός μου γιος οι συνθήκες είναι τραγικές. Επιστρατεύονται φοιτητές της Ιατρικής να παρέχουν πρώτες βοήθειες σε ημιθανείς, ενώ το σύστημα Υγείας τους έχει μπλοκάρει εντελώς .Επιτάσσουν για ασθενοφόρα ταξί και λεωφορεία. Σας ευχαριστώ πολύ”.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: