Τι καιρό θα κάνει την Κυριακή του Πάσχα
1 May 2024
Ακυρώθηκε από το Υ.Π.ΕΝ. μετά από προσφυγή, η περιβαλλοντική αδειοδότηση για αιολικό στη θέση "Τραχήλου"
1 May 2024

Σε διαβούλευση το Τοπικό Σχέδιο Δράσης Ρομά Δήμου Σοφάδων

Ο Δήμος Σοφάδων θέτει σε διαβούλευση το υπό εκπόνηση «Τοπικό Σχέδιο Δράσης για την Κοινωνική Ένταξη, την Ισότητα και την Συμμετοχή των Ρομά του Δήμου Σοφάδων», το οποίο πρέπει να συντάξει σύμφωνα με το αριθμ. πρωτ: 95565/12-10-2022 έγγραφο της Γενικής Γραμματείας Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχειας του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

Το Τοπικό Σχέδιο Δράσης αποτελεί την εξειδίκευση της «Εθνικής Στρατηγικής για την Κοινωνική Ένταξη των Ρομά 2021-2030» σε δράσεις που θα υλοποιηθούν από τον εκάστοτε Δήμο.

Σκοπός του παρόντος Σχεδίου είναι η περιγραφή προτεινόμενων ενεργειών που πρόκειται να υλοποιηθούν σε τοπικό επίπεδο, σύμφωνα με τις ανάγκες των πληθυσμών Ρομά που διαβιούν στα όρια των Δήμου Σοφάδων, με στόχο την κοινωνική ένταξή τους. Το Τοπικό Σχέδιο Δράσης Ρομά, συντάσσεται από το Δήμο Σοφάδων σε συνεργασία με το Παράρτημα Ρομά του Δήμου Σοφάδων.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Δήμος Σοφάδων καλεί τους τοπικούς φορείς και τους εκπροσώπους της κοινωνίας των πολιτών σε διαβούλευση, μέχρι και την Παρασκευή 17 Μαΐου 2024 και ώρα 15.00.

Ειδικότερα, τους καλεί:

  • Να διαβάσουν το προσχέδιο του Τοπικού Σχεδίου Δράσης, το οποίο επισυνάπτεται στο παρόν.
  • Να αποστείλουν σχετικό σχολιασμό στο Παράρτημα Ρομά του Δήμου Σοφάδων, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. έως την ανωτέρω ημερομηνία.

Μπορείτε να δείτε το τοπικό σχέδιο δράσης εδώ.

Πηγή: https://www.karditsalive.net/karditsa/topiki-epikerotita/%CF%83%CE%B5-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B2%CE%BF%CF%8D%CE%BB%CE%B5%CF%85%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%BF-%CF%84%CE%BF%CF%80%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CF%83%CF%87%CE%AD%CE%B4%CE%B9%CE%BF-%CE%B4%CF%81%CE%AC%CF%83%CE%B7%CF%82-%CF%81%CE%BF%CE%BC%CE%AC-%CE%B4%CE%AE%CE%BC%CE%BF%CF%85-%CF%83%CE%BF%CF%86%CE%AC%CE%B4%CF%89%CE%BD

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: