Αφγανιστάν: Viral η δημοσιογράφος του CNN που άλλαξε αμφίεση για να προσαρμοστεί στην εποχή Ταλιμπάν
17 August 2021
Ιωάννα Χαρδαλιά: «Είναι ντροπή να χαίρεστε με τη λύπη, το άγχος και την ανησυχία μας…»
17 August 2021

Σε σταθερή κατάσταση στο Νοσοκομείο Καρδίτσας ο 14χρονος από την Αγραπιδιά Δομοκού – Συγκινητική η προσφορά αίματος !

Υποβλήθηκε σε δύο χειρουργεία. Συγκινητική η ανταπόκριση του κόσμου στην έκκληση για αίμα «μηδέν ρέζους αρνητικό»…

Δεύτερο κρίσιμο 24ωρο για το 14χρονο παιδί από την Αγραπιδιά Δομοκού που τραυματίστηκε σοβαρά σε ατύχημα το μεσημέρι της Δευτέρας (16/8).

Ο μικρός υποβλήθηκε σε δύο χειρουργεία στο Νοσοκομείο Καρδίτσας και σύμφωνα με τις πληροφορίες του LamiaReport η κατάσταση του δείχνει να σταθεροποιείται και κάθε ώρα που περνά είναι υπέρ του.

Συγκινητική ήταν η βοήθεια που πρόσφεραν εκατοντάδες πολίτες από όλη σχεδόν την Ελλάδα και αναφέρουμε χαρακτηριστικά από Λαμία, Λάρισα, Βόλο, Φάρσαλα, Καρδίτσα, ακόμα και από Γιάννενα, Κοζάνη και Χίο που έδωσαν αίμα μηδέν ρέζους αρνητικό (0-) για το παιδάκι, καθώς έχει αυτή την σπάνια ομάδα αίματος για την οποία υπάρχει σημαντική έλλειψη παντού.

Σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές, οι πολίτες αυτού του τόπου έδειξαν ξανά την αλληλεγγύη τους απέναντι σε έναν συνάνθρωπο που έχει ανάγκη και αυτό είναι ένα ακόμη μήνυμα ελπίδας για τη χώρα μας.

Η οικογένεια από την πλευρά της συγκινημένη από το ενδιαφέρον του κόσμου, εκφράζει τις θερμές τις ευχαριστίες. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει ανάγκη για άλλο αίμα και αν κάτι χρειαστεί θα ειδοποιήσουν με νέα ανακοίνωση.

Πηγή: lamiareport.gr

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: