Αναίτια και καταχρηστική η κράτηση του ελληνικού δεξαμενόπλοιου από τη ρωσική ακτοφυλακή
19 May 2025

Σε 46 σημεία οι αποκαταστάσεις ζημιών από τον Daniel μέσω της ΤΕΡΝΑ στο Δήμο Αργιθέας

Σε 46 ανέρχονται τα σημεία που συμπεριλήφθηκαν στην εργολαβία που ανέλαβε η ΤΕΡΝΑ και αφορούν στο Δήμο Αργιθέας και τα οποία σας παρουσιάζει αναλυτικά το KarditsaLive.Net μέσα από σχετικό πίνακα.

Στην εν λόγω εργολαβία προϋπολογισμού 267.500.000 (συμβατικός 254.125.000), πέραν του Δήμου Αργιθέας, από τον νομό μας «συμμετέχει» και ο Δήμος Λίμνης Πλαστήρα όπως και άλλοι δύο Δήμοι του νομού Τρικάλων και συγκεκριμένα οι Δήμοι Μετεώρων και Πύλης.

Επανερχόμενοι στα σημεία παρέμβασης στο Δήμο Αργιθέας ξεχωρίζουν σε συχνότητα στον πίνακα η Επαρχιακή οδός Παλαιοκάστρου – Αργιθέας από Τύμπανο προς Πετρωτό, η Διασταύρωση από Κριτσάρι προς Μεταμόρφωση, το οδικό τμήμα από Μαντζιουραίικα προς Μονή Σπηλιάς και η Επαρχιακή Οδός Ανθηρού προς διάσελο Γκρόπας (έως όρια νομού).

Έχουμε ακόμα παρεμβάσεις στο οδικό τμήμα από Πετρίλο προς Χάρις, στην διασταύρωση προς Ξηρόκαμπο και από Ξηρόκαμπο προς Ζερβό και στη διασταύρωση από Δριστέλλα προς Παλιόρογκα.

Π.Κ.

.

Πηγή: https://www.karditsalive.net/karditsa/topiki-epikerotita/%CF%83%CE%B5-46-%CF%83%CE%B7%CE%BC%CE%B5%CE%AF%CE%B1-%CE%BF%CE%B9-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%AC%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B6%CE%B7%CE%BC%CE%B9%CF%8E%CE%BD-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%BF%CE%BD-daniel-%CE%BC%CE%AD%CF%83%CF%89-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%BD%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%B4%CE%AE%CE%BC%CE%BF-%CE%B1%CF%81%CE%B3%CE%B9%CE%B8%CE%AD%CE%B1%CF%82

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: