Ο πρόσφατος καύσωνας στην Ελλάδα κατέρριψε πολλά προηγούμενα ρεκόρ, σύμφωνα με μελέτη του ΕΑΑ
3 September 2021
Ριγανέλαιο το θαυματουργό !
3 September 2021

Σοκ στην Πάτρα – Συνελήφθη γνωστός επιχειρηματίας για βιασμό

Γνωστός επιχειρηματίας συνελήφθη στην Πάτρα στο πλαίσιο του αυτοφώρου, έπειτα από καταγγελία γυναίκας για βιασμό

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Πελοπόννησος”, ο 76χρονος συνταξιούχος, επιφανής επιχειρηματίας της Πάτρας, κρατείται τις τελευταίες ημέρες στο κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας αντιμετωπίζοντας την κατηγορία του βιασμού.

Ο ηλικιωμένος άνδρας συνελήφθη έπειτα από καταγγελία που έκανε σε βάρος του στην Αστυνομία, την περασμένη Δευτέρα (30-08-2021), μια γυναίκα ηλικίας 60 ετών, η οποία επισκεπτόταν ανά τακτά χρονικά διαστήματα τη βίλα του, σε συνοικία της Πάτρας, παρέχοντας υπηρεσίες καθαριότητας.

Η 60χρονη οικιακή βοηθός υποστηρίζει πως όταν μετέβη στο σπίτι του 76χρονου για να το καθαρίσει, αρχικά δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση από τον άνδρα, η οποία μετατράπηκε στη συνέχεια σε βιασμό.

Τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης 

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος», η καταγγέλλουσα υπεβλήθη και σε ιατροδικαστική εξέταση και τα ευρήματα συνηγορούν στην εκδοχή του βιασμού.

Ο γνωστός επιχειρηματίας αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα ενώπιον του ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί για την κατηγορία του βιασμού 60χρονης και να παρουσιάσει τη δική του εκδοχή της υπόθεσης.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: