Φτιάξε μόνος σου αιθέρια έλαια!
12 May 2020
Οι ειδικοί «ξεκλειδώνουν» το άνοιγμα της εστίασης στις 25 Μαΐου
12 May 2020

Σπιτική θεραπεία για γερά νύχια !

Η σπιτική θεραπεία που θα αναφέρουμε εν συνεχεία είναι καταπληκτική για νύχια που έχουν υποστεί φθορά από συνεχόμενες, ακόμα και μακροχρόνιες, εφαρμογές βερνικιών και άλλων υλικών. Για νύχια που έχουν φθαρεί κι από άλλους παράγοντες. ‘Οπως είναι ενδεχομένως οι οικιακές εργασίες που περιλαμβάνουν καθαριστικά και άλλα χημικά προϊόντα τα οποία καταστρέφουν τα νύχια. Επιπρόσθετα, ενυδατώνει σε βάθος τα νύχια, τα ενισχύει κάνοντάς τα πιο ανθεκτικά κι επομένως ολοένα και λιγότερο επιρρεπή στο να σπάσουν, ενώ συγχρόνως τα προστατεύει.

Έτσι, αν τα νύχια σου χρειάζονται μια εντατική θεραπεία αποκατάστασης, εφάρμοσε πρώτα αυτή.

Υλικά

  • 100 ml αμυγδαλέλαιο,
  • 50 ml πράσινο τσάι και
  • Βιταμίνη Ε σε υγρή μορφή.

Παρασκευή

Το πρώτο πράγμα που έχεις να κάνεις είναι να φτιάξεις το πράσινο τσάι. Μόλις το τσάι φτάσει σε σημείο βρασμού το ρίχνεις σε ένα βαζάκι και στη συνέχεια ρίχνεις το αμυγδαλέλαιο και την βιταμίνη σου. Μπορείς να πάρεις βιταμίνη Ε σε κάψουλες από το φαρμακείο. Και κάθε φορά σπας από μία και χρησιμοποιείς το υγρό της. Πλέον, αυτό που έχεις να κάνεις είναι να ανακατέψεις καλά και να αφήσεις το μείγμα να κρυώσει.

Το τελικό λάδι που θα προκύψει μπορείς να το βάζεις 1 – 3 φορές την εβδομάδα στα νύχια σου.

Η καλύτερη ώρα για να εφαρμόζεις την εν λόγω εντατική θεραπεία αποκατάστασης είναι πριν κοιμηθείς. Έτσι ώστε να την αφήνεις στα νύχια σου για τουλάχιστον 8 ώρες προκειμένου να γίνει σωστά η θεραπεία και να απορροφηθεί από το νύχι. Για να μη λερώνεις τα σεντόνια σου αλλά και για να γίνεται καλύτερη απορρόφηση των υλικών: να φοράς ενυδατικά γάντια ή γάντια μιας χρήσης λεπτεπίλεπτα ή ακόμη και κάποιο σελοφάν.

Μόλις εφαρμόζεις στα νύχια σου το μείγμα αυτό, μην ξεχνάς να κάνεις έστω από μισό λεπτό μασάζ σε κάθε νύχι. Δίνοντας έμφαση στη ρίζα του.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: