Εσπευσμένα στο νοσοκομείο από αναθυμιάσεις κάρβουνου
17 February 2021
Απολέπιση προσώπου με ζάχαρη και λεμόνι ενάντια στις πανάδες, την ακμή και τα σπυράκια
17 February 2021

Σπιτικό πήλινγκ με αλόη για ακμή

Σπιτικό ενυδατικό πήλινγκ με αλόη για λιπαρό δέρμα και ακμή

Αν η επιδερμίδα σας είναι λιπαρή και έχει τάση για ακμή, θα έχετε παρατηρήσει πως τα κλασσικά πίλινγκ προσώπου κάνουν τα πράγματα χειρότερα. Αντίθετα όμως, ένα μείγμα καστανής ζάχαρης με αλόη στο πρόσωπο μπορεί να αφαιρέσει απαλά τα νεκρά κύτταρα που φράσσουν του πόρους του δέρματος και προκαλούν τα σπυράκια, διατηρώντας παράλληλα τα απαραίτητα επίπεδα υγρασίας.

Θα χρειαστείτε:
– Λίγη καστανή ζάχαρη
– Αλόη βέρα σε μορφή τζελ

Τρόπος παρασκευής: Βάλτε στο χέρι σας μια μικρή ποσότητα καστανής ζάχαρης και από πάνω ρίξτε την αλόη μέχρι να πάρετε ένα ομοιόμορφο μείγμα απολέπισης.

Τρόπος εφαρμογής: Απλώστε το μείγμα με την αλόη στο πρόσωπο, αποφεύγοντας την περιοχή γύρω από τα μάτια και κάντε απαλό μασάζ για 1-2 λεπτά. Μετά ξεπλυθείτε με κρύο νερό και σκουπίστε ταμποναριστά το πρόσωπο σας με μια καθαρή πετσέτα. Χρησιμοποιώντας το συγκεκριμένο scrub προσώπου 2 φορές την εβδομάδα θα δείτε τη διαφορά.

Στην περίπτωση όμως που το πρόσωπο σας συνεχίσει να είναι υπερβολικά λιπαρό μετά από την εφαρμογή του συγκεκριμένου πήλινγκ, αυτό σημαίνει πως δεν είναι ιδανικό για την επιδερμίδα σας και είναι καλύτερα να μην το επαναλάβετε.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: